![]() |
Iste Fehmi Bu Herzaman Duyarli Herzaman Akli Basinda Herzaman Yardimci Herzaman Egitici Ve Bnilgilendirici . Afferin Kardesime. Sinava Girecek Kardeslirim Allah Yardimciniz Olsun. |
Alıntı:
bence okuyupta yorum ypan kardeşlerim çok daha duyarlı ben beşiktaşlının duyarlı olanına saygı duyuyorum fazlasıyla... Saygılar... |
butun oss kartallarına basarılarrr allah zıhın acıklıgı versin |
Ben bu sinava hic girmedim girmicem de ama girecek kadar heyecanliyim. Tüm girenlere allah yardimcilari olsun, allah zihin acikligi versin. |
Sınava girecek tüm Beşiktaşlılara Allah zihin açıklığı ve kolaylık versin inş. başarılar |
15 gün burada yokum(belki ara sıra girerim:)) o yüzden bu günden tüm kardeşlerime öss maratonunda başarılar diliyorum Allah yardımcınız olsun!!! |
abi bende sınava giriyorum ya tüm sınav kardeşlerime başarılar inşallah hepimiz üniversiteli olarak forumumuza gireriz hadi hayırlısı herkeze zihin açıklığı versin ! |
inşallah pazar günü çok mutlu çıkarsınız hepiniz sınavdan.allah yardımcınız olsun arkadaşlar. |
öss kartalları,,cnm kardeşlerim allah hepinizin yolunu açık etsin,,,sınavda zihin açıklığı versin,,emeklerinizin karşılığını alın işallah..HEPİNİZE BOL ŞANS KARTALLAR... |
inş herkez için ve benim için iyi geçer.ALLAH yardımcımız olsun hepimize... |
Türkiye`de Saat: 14:46 . |