![]() |
Riki nin resmi pikado tahtasinda :D super avatar.... |
formasında türk amblemi olan tek büyük klüp beşiktaşımızın,birbirlerine ne kadar yakıştığının bir başka kanıtı |
off buna ben yapmalıyım demin başka birine dedim ama buna da çok ykaışmış... kargalar sürü ile kartallar yalnız uçar...yüksek uçar... |
<<<<<yakisikliya Bakin |
bir zamanlar futboldaki idölüm,gerek hayatı,gerek tarzı,gerek futbolu ile.. |
pascal bizi discoya götür...pascal bizi discoya götür :D |
takım ancak böyle tutulur,adamımsın pascal,alemin kralısın:D |
süper pascal yaa unutmak eldemi 10 üzerinden 10 walla.. :D:D |
avartar dediğin benim ki gibi olur.... :) |
net ve oz.. |
bu ne bicim tip :P yakismamis :D |
2006 yılı bizim yılımız |
kartallar yuksek ucar |
herkez haddini bilecek |
Bir besiktaslinin gorunusuyle baskalarini korkutmasi lazim bu avatarda ertan kardes bunu cok iyi yayinliyo... |
bu resim armamızdaki ay yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o türklüğün şaanı olan ay yıldızdır. ve türkiyenin en büük en şanlı şöhertli klübünün ve türk bayrağımızın olduu resim. yani güzel :))) |
göremiorum ki kardeşim staddaki kartal yuvası mı orası,t-shirtüne kurban senin:) |
çok asil bir kuş KARTAL |
arkadaşlık kardeşlik..birbirine sarılmak her şartta..tıpkı büyük BEŞİKTAŞ camiası gibi.. |
Favori logomuz herkeze lazim , su anda tum avatarlardan en guzeli ve en anlamlisi bence.... |
bir de altında ay-yıldız olunca varmı bundan büyük birşey dünyada,harika.. |
I love you nouma nouma ooooooooooooooooooooooooooo not: ya benim avatarda turk bayragina sadece soz yaptiniz diger bayragi da unutmayin ona gore :D |
işte bizim eziklerle , cinconlarla ve diğerleri ile aramızdaki fark... Türk bayrağının rengi kan rengi..o bayrak için binlerce insanımız şehit oldu ve olmaya devam ediyor...böyesi bir bayarağı amblemimimzde taşıyan tek türk takımı olduğumuz için gurur duyuyorum..eee zamanında milli takım yerine sağaya çıkmış bir takımız...diğerlerinde büyük eziklik yaratıyor.... |
dünyanin en büyük delikanlisi |
hindi terbiyecisi herşey ortada yorum yok.... |
karizmatik cikmisin resimde :D |
geliyoruz işte varmı bundan gayrısı şerefsizliğe şikeye fenere cincona karşı GELİYORUZ |
hoş bi resim geliyoruz tişörtü yakışmış!!! |
muhtesem ikili , birbiriyle ozleslesmis iki sey Besiktasim ve Kartalim.... |
"türkiye cumhuriyeti'ne hoşgeldiniz!!!"... |
kusura bakma ama avatarı anlasaydım bi yorum yapabilirdim:D |
Gecen yildan sonra dususe giren bu yil da gecen yila oranla cok havali olan bir topcunun resimi |
uğrunda öleceğim iki simgenin aynı karede buluşması |
uçup kalbime konan tek şey |
çok çaça bi resim:D |
deniz arkada vay bee güselmiiş |
güsel krampon |
delikanlı adam renkli takım tutmaz..siyah-beyaz her delikanlıya yakışır arkadaşa da yakışmış.. |
fenerin kocası :))))))) |
ben oynamıom yaa hep isyankar kartal denkgelio:) karizmasın arkadasım karizma |
Türkiye`de Saat: 03:39 . |