![]() |
Bu Fotograf Şoke Etti ... BU FOTOĞRAF ŞOKE ETTİ!.. Afrika Uluslar Kupası için Mısır Milli Takımı'nda bulunan Ahmed Hassan'ın kurban keserken görüntülenmesine, Belçika'nın en büyük hayvan koruma derneği olan GAIA büyük tepki gösterdi. Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen futbolcunun milli takım kampında bir sığırı keserken görüntülenmesinin 'barbarca' bir olay olduğunu savunan GAIA Başkanı Michel Vandenbosch, "Belçika'da büyük bir yıldız olan Ahmed Hassan'ın örnek olması gerekir. Böyle bir vahşi olayı basın önünde yapması çok yanlış. Uluslararası antlaşmalara göre hayvanın bayıltılıp kesilmesi lazım. Ahmed Hassan bir hayvan celladı" diye konuştu. Hayvanların canlı olarak kesildiği anda yaklaşık 5 dakika acı çektiğini söyleyen Vandenbosch, "Bu barbarca bir durum. Belçika'ya http://www.internethaber.com/images/...0206171934.jpgdöndüğü zaman kendisini mahkemeye vereceğiz" dedi. "Ahmed Hassan'ın savunması" Anderlecht'te forma giyen Mısırlı futbolcu Ahmed Hassan ise olayı duyunca güldüğünü ifade ederek, kendisini şöyle savundu: "Ben hayvanlara karşı vahşice davranmadım. Dinimize göre kurban böyle kesiliyor. Eti daha sonra fakirlere dağıtılıyor. Belçika'dan gelen tepki beni çok üzdü ve şaşırttı. Bu ilk kez olmuyor. Geçen şampiyonalarda da Müslüman ülkelerin takımlarında oyuncular kurban kesti. O zaman bu dernek neredeydi?" |
ayh wahşet ya:( |
:S:SS:S:S baba bune yaa |
acı çektirdiyse yanlış yapmış ama çektirmediyse ne var ki bunda kurban kesebilir |
Kesilebilir tabi ama görundugu gibi sanki ortada bi vahset varmıs gibi :( işte bu kötü |
Bunlar muslumanlığa zaten hep bu gozle bakıolar ama bilmiolar ki yanlış yapıolar...Sadece sacmalık... |
Kurban kesilirken böyle görüntülerin çıkması çok doğal... Abartılmış bence, kurban kesilmiş herhalde kan akacak... |
aynen ne varki bunda |
ben bilmem bilne biliyo :D |
inek mi kesilmiş yav...dana kesilmesi gerekmez mi? |
:D İnekle dana aynıya yaff sende he :D |
insanlar ne kadar boş şeylerle uğraşıyor insan kafası kesen adamları youtubeden izleyim kendi egolarını tatmin ederler sonrada böyle şeylere acırlar kıyamet alameti bu derneklerin hepsi tüühhhh sizin yüzünüze:D:D |
gayyyeeeet doğal müslüman olduu için yalpalıyolar işdee |
Komik bir durum Ahmed Hassan gibi bende sadece gülüyorum:) Kurban kesilirken kan akmasından daha doğal ne olabilir ki?? Abartıdan başka birşey değil... |
Gayet normal. Kurban kesmiş adam ne varki bunda. Bizde kesilmiyomu sanki. Ayrıca vahşet felan diyen arkadaşlarınkasaptan aldıkları etler tarladamı yetişiyo aceba. Aferin len ahmed hassan. allah kabul etsin... |
Alıntı:
|
püff |
bencede dogal kurban bayramında bunun aksıne bi durumda kesılmıyor |
Alıntı:
|
bunda ne var ... yazmıcaktım ama nese ahmed aLLah kabuL etsin biz bunu her kurban bayramında yapıyoz hatta hayvanın derisini ben yüzüyom :) |
her kurban bayramında kesım yerlerınde buna benzer bırcok goruntu oluo nevar ki |
KARDEŞİM KURBAN BAYRAMINDA KURBAN KESİLİR VE KURBAN DA BÖYLE KESİLİR..NERESİ VAHŞET.ASIL VAHŞET IRAK'TA FİLİSTİN'DE... :(:( |
anammm bu n€ yaaaa napıyo bunlarr :( |
Ne var ki bunda bildigimiz gibi kurban kesiyorlar hic mi Kurban bayramında kurban kesilirken bakmadınız... |
ABİ KONUŞANLARA BAKIN PİS HERİFLER BUNA İŞKENCE DİYOSA KENDİLERİNİN AÇTIGI KUYUYA ATIP ŞİŞLEYEREK ÖLDÜRDÜGÜ DOMUZLAR HAYVAN DEĞİL Mİ İSANYADA BOGALARLA AÇI ÇEKTİLEREK OYNANMIYOMU ONLARIN Kİ MEDENİYET BİZİMKİ KATLİAM..... |
Türkiye`de Saat: 13:14 . |