![]() |
Göz Renginiz Ele Veriyor! Yeşil gözlüler saldırgan, mavi gözlüler sakin ALMAN bilim adamlarına göre insanların kişilikleri göz renklerine göre değişiyor. İşte göz renginize göre kişiliğiniz: Yeşil gözler: Soğukkanlı, yeniliğe açık, çocuksu, sakinliği ve doğayı seven, kendini geliştiren, çok yönlü, doğurgan, para kazanma hırslı, kıskanç, kuşkucu, çabuk sinirlenen, kin besleyen, cimri, hastalık hastası ve şiddete yatkın. Kahverengi gözler: Dengeli, doğurgan, sakin, dayanışmacı, çabuk sıkılan, güvenilebilir, kolayca pişmanlık duyan, kararsız. Mavi gözler: Doğrucu Davutluk, özgür ruhlu, umut, sadık, sakin, ruhani, soğuk, depresyon ve melankoliğe yatkın, kolayca ağlayan, hüzünlü, mesafeli, endişeli |
ben hic sanmıyorum göz rengine göre olabilecegini bence yanlış |
Ne alakası var o zaman dünyada en fazla 7-8 çeşit insan olur,tümör kahverengi gözlü neresi güvenilir O ADAMIN |
bence sacma ama paylasım ıcın tsk |
paylaşım için sağol ama pek doğru bir saptama değil bence... |
paylaşım için sağol ama pek doğru bir saptama değil bence... |
ya ben yesil gozluyumde bu dogurgan ne anlama gelio :D |
Kahverengi gözler: Dengeli, doğurgan, sakin, dayanışmacı, çabuk sıkılan, güvenilebilir, kolayca pişmanlık duyan, kararsız. Bu ben oluyom :) |
Alıntı:
|
adu BENİM GOZ RENGİ ELA Elaya göre bise yoqmu yaw :mad: |
doğru olabilir.... |
Kahverengi gözler: Dengeli, doğurgan, sakin, dayanışmacı, çabuk sıkılan, güvenilebilir, kolayca pişmanlık duyan, kararsız. hicde degilim walla:) |
Kahverengi gözler: Dengeli, doğurgan, sakin, dayanışmacı, çabuk sıkılan, güvenilebilir, kolayca pişmanlık duyan, kararsız. renklilere katiliyorum ama öbür seceneklere asla. |
Eee benim ki elaa ben napcam ben nasıl biriyim:D banane yaa elayı da bulun yazın!:D |
Yeşil gözler: Soğukkanlı, yeniliğe açık, çocuksu, sakinliği ve doğayı seven, kendini geliştiren, çok yönlü, doğurgan, para kazanma hırslı, kıskanç, kuşkucu, çabuk sinirlenen, kin besleyen, cimri, hastalık hastası ve şiddete yatkın. dogurgan cımrı harıc dogruluk payı war:D |
bizim goz rengini yazmamıslar ela göz noluyo acaba:D :D |
paylaşım için sağol ama pek doğru bir saptama değil bence...:D ;) __________________ |
ela gözlüler ne oluyo yawww...bence biz ela gözlüler oturup ortaya karışık bişeyler yazalım :D |
Alıntı:
ELA GÖZLÜLER BİRLEŞİN..!!! :) :) :) |
tamam arklar birleselim herkes bi özelligini sölesin biz kendımız yaratalım :D :D |
Ben gözlerimden ateş çıkarıyorum :) |
Alıntı:
dostum sen aşmıssın ya :D :D ben simdi özellıklerımı sölemım senınkının yanında sonuk kalmasınlar :D :D |
Kahverengi gözler: Dengeli, doğurgan, sakin, dayanışmacı, çabuk sıkılan, güvenilebilir, kolayca pişmanlık duyan, kararsız. ama bence dogru deil bu , ne oldu bu , her seyden anliyolar ya bi ara sac stilinden de anladigini gormustum bi sitede . hasminallah yaaa.. |
neden sacma cünkü ingliz bilimadamlari yapiyor aslinda böyle isleri, almanlarda düsünmüs yapmaya calismislar yok abi yok ingliz varken olmamis hehe |
bence sacma oma sagol. |
Türkiye`de Saat: 07:07 . |