![]() |
Sigara'nın Faydaları!!! Sigaranında faydası mı olurmuş, demeyin. İşte o kadar kötülenen her fırsatta iftiralara mağruz kalan sigaranın faydaları : Sigara içeni köpek ısırmaz; çünkü yanında baston taşır. Evine hırsız girmez; çünkü sabahlara kadar öksürür. Üzerine sinek konmaz; çünkü buram buram nikotin kokar. Fazla yorulmaz; çünkü yorulunca tıkanacağını bilir. Yürümek için zorlanmaz; çünkü tekerlekli iskemlede gezdirilir. İhtiyarlamaz; çünkü genç yaşlarda sevdiklerine kavuşur. Yüzlerine renk gelir; çünkü dişleri ve bıyıkları sapsarı olur. Vücutları bir kuş gibi hafifler; çünkü ileri dönemdeki dolaşım bozukluğundan ötürü önce parmakları, sonra da el ve ayakları kesilir. İşte sigaranın faydaları, tiryakilere afiyet olsun... |
yani kardeşim bi heveslendim böle acaba varmı faydası die?sonra aldım cevabı okuyunca.saol bilgilendirdiğin için ama duyduğum bişey war sigara vucuttaki bi kaç mikroba karşı antikor üretimine yardımcı madde içeriomuş.doğrudur bence 3000 madde var e bunlardan birkaçı yararlı çıkar herhalde dimi ama...:D |
sagol paylasım için ama hiç hayatta sigarayı agzıma bile almadım |
Alıntı:
valla bende heveslendim bi yararı vardır die...içioz içioz :D kardeş sana katılıom 3000 maddeden elbet biri işe yarıodur.. :D |
abı pollyana gbı adamsın ya nasılda berbat olayların ıyı yanından bakabıldın brawo:D |
cok ıyı bee:D |
puhahaha süpermiş... |
|
arkadaşlar sigranın faydalarını gördukten sonra icmeye devam etmek ne dir sizce murat kardeşimede teşekur ediyoruz bu espirili yaklaşımı icin |
e bide maç esnasında takımın kötü giderken yak bi tane küfür etmiye fırsat kalmıyor o da bi yarar demi |
Türkiye`de Saat: 11:28 . |