![]() |
Bu arada unutmamalı tabıkı A asıl askımızın ıfadesıdır |
peki Çarşı ile Beşiktaş taraftarı arasında bir fark mı var? mesela ben Çarşı'dan mıyım? genel isim mi yani? |
sıyah la beyaz gıbı AYRILMAZ BIR IKILI |
yok yani, ben izmir'denim, o zaman çarşı değilmiyim diye sormak istedim aslında... |
Aslında Carsı bılıyorsun Köyıcındekı kardeslımızın kurdugu bır taraftar toplulugu ancak zamanla Tüm Besıktas Trıbunlerının sahıplenıp hayata karsı dık durdugu bır haraket veya haksızlıklara karsı bır mucadele . sende kendını boyle hıssedıyorsan ızmırde olman bır seyı degıstırmez kaldıkı ızmır carsı lı bır cok kardesımız var. BU BIR DURUS |
teşekürler bilgi için |
saol bilgi için |
çok güzel alpay bu yazı gerçekten,bizleride aydınlattığın için sağolasın,bizim felsefemiz bu devlet olarak değilde futbol olarak düşünüyorum ben o ayrı:)çarşı herkeze karşı |
Bu yazı sana mı ait yoksa bi yerden alıntımı kaynak verirmisin. bu sadece a nın tarifimi yoksa çarşı nın a sının tarifimi. sabitlenmesini talep etmişinde merak ettim sebebini... neye istinaden... |
Yazı A nın ne oldugunu anlatıyor ... Carsı dakı de aynı Konu baslıgındakı de Sokakta da gorsen aynı Kıtapta da OK. Ayrıca sabıtlenmesını bu yuzden ıstemıstım gereklıymıs demekkı Herkes bılmıyormus demekkı bak. |
Türkiye`de Saat: 18:31 . |