![]() |
arkadaslar ben askere gidiyorum arkadaşlar vatani görevimi yapmak üzere aydın il jandarma komutanlığına gidiyorum allaha emanet olunuz TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR |
Hayırlı teskereler :) |
kardeşim şimdiden iyi teskereler bende 1986/1 olarak yaptım yani benim biletimin biletisin 1 tertip gidiyorsun kıymetını bil çok güzel zamanda askere gidiyorsun inşallah gittiğin gibi sağ salim ailene dostlarına ve beşiktaş foruma geri dönersin bizden yana hakkımız helal olsun eywallah En Büyük Asker Bizim Asker :D:D:D çArşı Her yerde Askerde :D |
hayırı teskereler çarşı askerde :D çarşı heryerde |
Hayırlı teskereler..sağsağlim dönersin umarım... |
Allah'a emanet ol.umarım güzel günler geçirirsin. hayırlı teskereler :) çAr$ı askerde hasret geçen günlere kAr$ı |
hayırlı teskereler kardeş evet 1 tertıp gıdıyorsun 1 tertıp ıyı tertıp benım gıbı 4 gıtseydın nolurtdu acaba:))))) |
hayırlı teskerelere hayırlısıyla gider gelirsin inşallah... |
HayıRLı teskeReLeR...:) |
güle güle arkadaşım sırası gelen gidiyor gelenlerde gidenlerin sayesinde rahat uyuyor allaha emanet ol şimdiden hayırlı teskereler |
Hayırlı teskereler |
hayırlı teskereler... |
umarım herşey yolunda gider...bu asker gidecek elbet birgün geri dönecek:) |
hayırlısı ile git hayırlısı ile gel kardeş.yolun açık olsun bu asker gidecek geri gelecek :):):) |
hayırlı teskereler. |
Şimdiden hayırlı teskereler arkadaşım ALLAH'A emanet ol |
hayırlı teskereler dostum....inş seni yeniden aramızda görürüz......... k.d.e...........yolun açık olsun....... el salladım..arkandan su döktüm.......:D:D:D |
hayırlı tezkereler:) |
hayırlı teskereler |
hayırlı tezkereler allah sevdiklerine kavustursun ... Allaha emanet ol.. |
öη¢єℓιкℓє нαуιяℓι тєѕкєяєℓєя кαя∂єѕıм ναтαηı gσяєνıηı уαρı¢αgıη уєя ¢ανυѕ σηвαѕı σℓα¢αgıη вıя вıяℓıк ναтαη вσя¢υ ѕıяαѕı gєℓєη gı∂ıуσя кσℓαу gєℓѕıη |
hayirlisiyla gidip gelirsin inşallah :) |
hayırlı teskereler.. Allah yar ve yardımcın olsun.. |
hayırlı teskereler...:) |
Güle güle kardeşim yolun açık olsun şimdiden hayırlı teskereler diyeyim sana kardeşim inaşlah en kısa zamnda aramıza dönersin!!! |
hayirli teskereler |
Allah a emanet ol hayırlı teskireler |
vatan sana sen allaha emanetsin unutma sayılı gün çabuk geçer hayırlısıyla aramıza dönmen dileğiyle:(:( |
hayırlı teskereler dilerim :) |
Türkiye`de Saat: 23:13 . |