![]() |
Yorumsuz(bu hayat bir gün sona erer) RESMİN ALTINDAKİ YAZIYI DİKKATLE OKUYUN LÜTFEN http://img218.imageshack.us/img218/7...t9px5af4nn.jpg |
Allah belanızı versın ********ler:mad: |
serefsızler 1 degılkı ıngılızı ermenısı amerıkalısı ALAYINA ISYAN. |
adu Serefsiz Itler |
allah belasını versin |
alayı şerefsiz bunların |
adi herif....... |
bn ne diyim ki...şerfsiz...senin sülalenide ben ... verseler bana... |
Çocukları bu şekilde kandırmak gibi bir eğlence anlayışı! ancak çavuşun ülkesinde ya da babalarının ülkesinde olabilir.Elbet bir gün çektirip kendi kıtasına dönecek bu adam,tabi bir ıraklı o kartonda yazanları kendisine uygulamazsa. |
bu amerikalıların yatacakyeri yok var ya elime bi abd yada ing. asker gecse kafasını keserim ıraklılar gibi...gözü önünde bütün sülalesini .....off sabah sabah cok sinirlendim :mad: :mad: .... abd .... işgalciler :mad: :mad: |
şerefsiz herifler ama gün yakındır yıllardan beri süre gelen japon teknolojisi ve bilgisi amerikayı çok düşündürüyor az kaldı joponlar atağa geçeli çok oldu a.b.d de bunun farkında |
Tam Bi O çocuklari Bunlar Yaaa |
gün olur Devran döner.... O zaman bakalım yine bööle espiritüel (!) olabilecekmisin! Amerikan köpeği |
Karşılarında direniş görmedikleri zaman böyle rahatlar ama çok yakındır coni annenle hatıra fotğrafı çekiceğimiz günler merak etme. |
ulan şu ********ler Yolunu şaşirsada Türkiye Ye Gelse Alsak şunlari Bi Ele...onun Bunun çocuklari Topunuzun Allah Belasini Versin G.t Oğlanlari.... BU HAYAT DEDİĞİN ELBET BİR GÜN BİTER AZRAİLİN BİZİZ G.. OĞLANI A.B.D. |
arkadaşlar bu amarikalıların vahşi hayvanlardan bile aşalık bir varlık olduklarını istiklal marşını yazan şairimiz mehmet akif ersoy ne guzel yazmış şiirinde SIRTLANLARI GECMİŞTİ BEŞER YIRTICILIKTA DİŞSİZ İSE BİR İNSAN KARDEŞLERİ ONU YERDİ |
Keser Döner SAp Döner bir gün olur hesap döner. o çocukta zamanı gelince senin babanı ve .... |
baya oldu bu resim çıkalı mam ruh aynı karektersizlikte hala devam etmekte |
o... çocukları........... |
senın o bas parmagın warya............... ıtın soyu butun amerıkalıların allah cezasını wersın ICIMDEN NE KUFURLER EDIORM serefsızler sutu bozuklar wıcdansız kopekler!!!!! |
o.çocukları |
******** köpekler insan müsvetteleri |
bu adama küfür serbest diyebilmek isterdim.. |
Türkiye`de Saat: 01:41 . |