![]() |
Biz Turkler Nereye Koşuyoruz!!!! arkadaslar Sizinle Bir Konuyu Paylaşmak Istedim.biz Turk Olmamiza Ragmen Ingilizce Terimler Kullanarak,oyle Davranarak Git Gide Avrupaya Benziyoruz.tamam Avrupaya Benzemek Kotu Deil Ama Biz Turkuz Ve Turk Gibi Davranmaliyiz.ya Cevremde Okadar Avrupali Edasiyla Dolaşan Insan Varki;ornegin Gecenlerde Abim Benden Bise Istedi Yerine Getirdigimde 'ok Saol' Dedi Yani Tamm Saol Demek Varken Neden Ok? Ben Kendimce Boyle Bi Boykot Demiyelimde Tepkimi Ortaya Koydum En Ufak Bi Ortam Bile Olsa Ok,bye Gibi Tabirleri Kullanmiyorum Benimle Msnde Filan Konuşanlar Bilir Zaten:) Bide Aklima Takilan Mevzu Artik Ilahiler Bile Techno Yapilmaya Başladi:) Gecenlerde Abim Netten B I Ilahi Indirdi Ya Valla Dinlerken Insanin Feyz Almasi Gerekir Ben Kopmaya Basladim:d Acayip Bi Tarz Olmuş Isteyen Olursa Eklerim!!. Bu Goruş Sadece Benim Goruşum Yani Bana Gore Boyle.bana Katilmak Zorunda Delsiniz Ama Saygi Duyarim.sikilmadan Okudugnuz Icin Tesekkur Ederim!!! |
Ok kardeşim bidaha yapmamaya çalışıcam... I'm sorry:( |
Ok bilalcim paylaşımın için çok sağol iyi bak kendine byeeeeeee:D |
Alıntı:
|
Bak guzel kardesım ben sahsen..KOPTUM YARILDIM DÖNCEM SANA YIKILIYO DERMISIM gıbı TURK ce kelımeler kullanacagıma İNGİLİZCELERINI KULLANMAYI TERCIY EDERIM. OK see u later again :) |
Alıntı:
|
ok bilal ı understant you baby ı love you:):) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
aynen sana katılyorum bidaha ingilizce kelimeleri türkçenin içinde kullanmıyacam . ok . :) |
arkadaşlar bence önemli bir noktaya ayak bastı arkadaşımız ama ne yazıkkı herkes dalgaya cekti olayı ben sana katılıyorum tmm |
dalga geçmioruz süleyman abi bilali sewidiğimiz için böyle dawranıyoruz bu kadarda kesin gözle bakamayın herşeye yaa,onun yeri ayrı bizde o da bunu çok ii bilir zaten.. |
Alıntı:
Ben bundan sonra ok veya bye gibi kelimeler kullanmıcam.. Bunların yerine italyanca d'accordo ve addio-arrivederci kelimelerini kullancam... No Inglese, Si Italiano |
evet doğru kendi dilimize sahip çıkalım bu güzel bişi ve zaten ole olması gerkio ama ne demişler bir dil bir insan iki dil iki insan ne kadar dil bilirsek ve onu ne kadar kullanırsak o kadar iyidir |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yorum Yapmak Istemiyorum Gercekten Dusundurucu Bir Konu ! |
len bilal sen neymişin beea.helal olsun kardesim böle bir konuyu paylastıgın için.tesekkür ederim sana:) |
Alıntı:
MAGAZIN MEDYASINDAN FIRLAMIS GULLU DALLI MOTORLARA. ELLERINE SAGLIK KARDESIMIN. |
Haklisin kardes cok güzel bi konu acmisin tesekürler CARSI Avrupaya karsi :D |
Türkiye`de Saat: 17:09 . |