![]() |
Çarşı Heryerde, Örneğin Marvel Vs Street Fighter Oyunu Marvel Vs Street Fighter indirdim oynuyorum yav dedim bişe var burda bi baktım bakın ne gördüm :D Moderator falan olmasın arka plandaki ? :):):) http://img86.imageshack.us/img86/4497/carsi3zc.jpg |
:):) guzel olmus DIKKAT hadsafhada super afferın kardesıme |
hehe güzel.evet her yerdeyiz. |
uhahuahuah:) ÇARŞI HERYERDEDİR. |
Çok güzel amma dikkatli adammışın be schuc:D |
ulan shuc sendende bişey kaçmıo heeE:)ne göz war radar gibisin walla |
Sizin gözünüz kör olmuş Beşiktaş ile bazılarınız bunun ile övünebilir ama sadece bu mesajı yazmak için üye oldum siteye. Öncelikle o oyunu yapan kişiler türk değil bu yüzden Beşiktaşlı olma ihtimalleri çok düşük ve o sembolü bilipte oyuna koyacaklarını hiç tahmin etmiyorum. Mantıken de koymazlar. Peki o A'nın orada ne işi var ? Çarşı'nın sembolü A dır. Peki niye baş harfi olan Ç değilde A. Ve sembole dikkatli bakarsanız Anarşizm'in sembolü olan A ile Çarşının sembolü olan A aynıdır. Peki bunlar niye hep A. Azıcık araştırma yaparsanız - yapmıyacağınızı biliyorum.- görürsünüz. http://www.dugumkume.org/wp-content/...tagram9hm1.jpg Bu bir pentagramdır. Bu devirde Satanizm'in sembolüdür. Ve Çarşı'nın A sı ile Pentagram'a bir bakın . Benzerliğine ? Demek istediğim şu.Oradaki A anarşizm veya satanizm veya şeytanizm'den gelmektedir. Bu mesajın kısa süre içinde silineceğini biliyorum. Lütfen silmeyin. |
Alıntı:
|
Peki çarşı neden anarşisttir? Çarşı Beşiktaş'a gönül vermiş herkese din, dil, ırk ayrımı yapmadan eşit davrandığı için anarşisttir. Çarşı yanlış gördüğü her türlü olaya tepkisini koyduğu için, yani vidanının sesini dinlediği için anarşisttir. Çarşı bugüne kadar kimsenin emri altına girmediği için anarşisttir. Çarşı bugüne kadar kimseye kendini ezdirmediği için anarşisttir. çarşı her türlü düşünceye saygı duyduğu için anarşisttir. Bu da kapak olsun ;) |
Peki çarşı neden anarşisttir? 2 Çarşı bu güne kadar kırılmadık desibel rekoru bırakmadığı için anarşisttir. Çarşı bu güne kadar kimsenin yapamadıklarını yaptığı için anarşisttir. Herkes ÇARŞI'kıskandığı için anarşisttir. Asıl ANARŞİST ÇARŞI'yla gurur duyduğunu söyleyip ona çamur atanlardır... Ve buda 2 kere kapak olsun.:wink: |
Türkiye`de Saat: 11:11 . |