![]() |
Fenerlilin agzından ÇARŞI Bir ezik olarak Beşiktaş "ÇARŞI GRUBU" na ithafen yazı yazmaktan gurur duyuyorum. Özellikle son ik-üç aylık sürede kendilerini bu kadar güzel ifade eden bir taraftar kitlesi görmedim.Beşiktaş maçlarını izlerken pankartlara dikkat edenler daha iyi bilirler.Bu ÇARŞI GRUBU son zamanlarda politik mesajlarını iyice artırdılar ve bu özellikle benim gibi insanları çok mutlu etti;hele de verdikleri mesajlar güzel olunca daha bir mutlu etti. En başta,beni 1 MAYIS'ta aralarına alan ve orada bana kendilerinden biri olarak bakan "çarşı grubu" üyelerinden LEVENT ve SERDAR'a teşekkür ederim.Bu grup pankartlarındaki ORAK-ÇEKİÇ'ten de anlaşılacağı gibi MARKİST bir taraftar kitlesi.Bir ezik olarak kupa maçında sırf bu yüzden Beşiktaş taraftarlarının arasına oturdum,hemde ÇARŞI Grubu'nun içindeydim,hakikaten orada bulunmak çok güzelmiş.Yenildik ama galip taraftarın yanında oturup,onlarla beraber eğlenmek de çok zevkliydi."Galiptir bu yolda mağlup olan" dememiş miydi şair...Aynen öyle... Maçta "NAZIM'ın kabri getirilsin" diye slogan atan,"MAHİR de Beşiktaşlıydı" diye slogan atan,"Çarşı savaşa karşı" diye tempo tutan bu büyük taraftar kitlesine karşı saygım ve sevgim daha da büyüdü...Sırf bu yüzden burada yazmak istedim,başka hiç bir amacım yoktur,lütfen başka yerler çekmeyiniz,ipler kopmuştur zaten. Yazıya "Çarşı savaşa karşı" sloganına ithafen İzmir Atatürk Stadı'nda bağırdığım gibi "Hakan da savaşa karşı vesselam"....Yalnız bu lafım yüzünden yediğim tekmenin haddi hesabı yoktur,siz siz olun bu lafı etmeyin maçlarda...Benden söylemesi... ezik olan ben degilim :) bir forum'an okudum ve sizlerle paylaşmak istedim |
ilginç..şaşırdım beklemezdim hiç bunlardan,şahsen ben fenerli olsam ve rakibimimin taraftarı ne kadar mükemmelde olsa için böle şeyler yazamam,demekki takımına çok bağlı bi taraftar değilmiş,biraz geniş... |
Alıntı:
|
Arkadas ısı bıraz Komunızme dokmus ısı bence. ıstedıgı taraftan algılamıs !!! HIC BIR SEKILDE AMA HIC BIR SEKILDE CARSI BIR IDEOLOJININ HIZMETINDE DEGILDIR. BUNUN ALTINI KALIN BIR CIZGI ILE CIZERIM. VE HIC BIR SEKILDE BIR IDEOLOJIYE MAAL EDILEMEZ |
sıddet le kınıyorum kendısını Bır fenerlı dede ancak bu kadar akıl olabılırdı . sasmamalı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yani Cocuklar Biz Bunu Tribunden Kaldirana Kadar Ne Cektik Birakin Allah Askina Istiklal Marsinda Neden Sizce Kartal Pencesi Yapiliyor Bir Dusunun Kimse Kendiliginden Yapmadi Onu Biraz Dusunun. |
aslında tam bir fenerli sayılmaz bu adam...ne kadar ezik olsalarda bir renge gönül verdiysen onu ölümüne desteklemen lazım...tam tersi olsaydı ben aynısını,fenerbahçe için söylemezdim...arkadaş takımına o kadr bağlı birisi deil...ne o tarafta sevilir,ne bu tarafta... safını iyi tutmak gerekir birader unutma bunu.... |
CARSI komunızme de fasızm ede KARSI BIZIM BI ILGIMIZ YOK BU ISLERLE . ALLAH ARKADAS IN ISINI RAST GETIRSIN |
Alıntı:
|
Alıntı:
Açıkçası verdiğin bilgi şaşırtıcı yalnız bir kaynak verirsen bir ziyaret edelim şu ezikleriiiii :) şaka bir yana Teşekkürler kardeşim... Yalnız Lütfen Sahte adlarını kulnnamaylım şu Eziklerin! |
Alıntı:
Is ıstenmeyen yerlere dogru gıtmeye basladı. Aslında hepımızın sevgısı ortaktı O sevgının de adı BESIKTAS Bu vesıle ıle Kartal pencesı yapılmaya baslandı Cokta yerınde oldu bence. Ben sahsen onuda yapmadım. ISTIKLAL marsımız okunurken hazırolda durmak daha dogru gelıyor bana. Yapan kardeslerımızıde yadırgamıyorum. En azından hıcbırseyın SIMGE sı olmuyorlar BESIKTAS tan baska. Onunda olsunlar ZATEN ONUN ICIN ORDALAR. Saygılar kardesım |
adu Alıntı:
sölediklerine harfiyan katılıorum ALpay abi cok dogrusun!!! |
Çarşı siyasi grup değil en büyük taraftar grubudur bizim siyasetle işimiz olmaz yapılanlarda güncel konularda yapılan şeylerdir. Çünkü bu taraftar grubunda komünistte var ülkücüde var bunların ortak noktası BEŞİKTAŞ aşkı o statta o an kimse görüşü için bağırmıyor BEŞİKTAŞ aşkıyla bağırıyor!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben Bu Adamı Kınadığımı Belirterek Başlamak İstedim.. Bir Takım Taraftarının Ortamı Görmesi Açısından Çarşı Grubunun İçerisine Girmesinden Değil Ama.. Bir Kere Çarşı Bir Siyasi Grup Değildir.. Siyaseti Her Yerde Spora Karıştırmak İsteyenler Yine İş Başında Anlaşılan.. Sporun İcad Sebebi Savaş Ve Çatışmadan Uzak Durmaktır. Eğer ki Bir Kaç Kendini Bilmez Kendi Siyasal Görüşlerine Büyük Beşiktaş Taraftarını Alet Etmek İsyitorsa Bu Onların Yanlış Örgütlenme Ve Mantıksızlığından Kaynaklanır.. Çarşı Bir Kültürel Çeşitliliğin Grubudur Her Türlü Görüşten İnsanın Olması Elbette ki Doğaldır. Ama Kimse Hiç Kimse Çarşı Sağ Grup Veya Çarşı Sol Grup Diyemez... |
BİR GÜN HEPİNİZ ADAM OLACAKMISINIZ ACABA...pek zannetmiyorum eziklerden baltaya sap bile olmaz:) |
Alıntı:
haklısın alpay abi.. |
23yıldır hasret oldugn kupa macında hem ızmıre gıdeceksın hemde carsının ıcınde macı ızleyeceksın. ilginc. ?????? |
beyler adam aramızda karışılık yaratmak istemiş resmen. sizde başladınız hemen komunizme faşizme karşı die. çarşının ve beşiktaşın ne olduunu herkes çok iyi bilio zaten. çarşı allah ve beşiktaştan başka herşeye karşı.....! |
Alıntı:
|
akıl akıl git bu fenerlilere takıl insan rakibini över mi yaa saftorik:) eee adamın aklını almışız suç onda değil:):) |
SEVDİK OLDUK İSYANKAR YALAN DÜNYA BİZE DAR PARAMIZ PULUMUZ OLMASADA KARTALLAR GİBİ YÜREĞİMİZ VAR DEĞER VERMEYİZ DÜNYA MALINA BOYUN EĞMEYİZ ALLAH KULUNA DOSTLUK BİZDE BÖYLEDİR ÖLÜRÜZ KARTAL UĞRUNA KURŞUN GİBİYİZ ADRES SORMAYIZ DELİKANLIYIZ DÖNEKLİK YAPMAYIZ KİMSEYİ SIRTINDAN VURUPDA KAÇMAYIZ DEDİKYA BİZ BU ALEMDE KRAL TANIMAYIZ SIRT SIRTA VERDİK Mİ BİZ TEK YUMRUK TEK YÜREK OLURUZ KAHPE OLUP BİN YIL YAŞAYACAĞIMIZA ERKEK OLURUZ BİR GÜN YAŞARIZ ÇÜNKÜ BİZ BEŞİKTAŞLIYIZ |
Kolpa fenerli bu ya.Futbolun siyasetle işi olmaz.Ne mahiri ne çekiç orağı kardeşim.Siyasi görüş bi yana futbol bi yana.Benim de siyasi görüşüm Atatürk ama maçlarda siyasetimde görüşümde Beşiktaş bundan öte yok.Hem madem fenerlisin git kendi taraftarın arasında pankart aç onlarıda örgütle bizim aramızda ne işin var.Biliyorsunki Beşiktaşlı olunmaz Beşiktaşlı doğulur sende doğuştan Beşiktaşlı olmadığın için ezik olmaya mahkumsun arkadaşım.. |
liverpool tarafatrları dunyanın en iyi tarafatrı olduklarını söylerlerdi taki bşiktaş çarşıyı görene akdar artık onların dilnid ebile var beşiktaş çarşıyı görmek... Beşiktaş çarşıyı gören kim olursa olsun onların arasında olan birşeyin farkına gerçekten varır oda beşiktaş çarşının nasıl bir duygu oldugunun |
Türkiye`de Saat: 08:51 . |