![]() |
Bilgisayarkolik Misiniz? 1. Modeminizi kapattığınızda içinizde bir burukluk hissediyorsanız; 2. Defterinizdeki tüm adreslerde @ varsa; 3. İnternet erişimi olmadığı için annenizle haberleşemiyorsanız; 4. Telefon faturanız 2 sayfadan fazlaysa; 5. Eşiniz resti çekip "Hayır, bilgisayar yatağa giremez!" dediyse; 6. Bilgisayar masanızın sandalyesini bir klozetle değiştirmeyi düşündüyseniz; 7. Gülümsediğinizde başınızı yan çeviriyorsanız; :-) 8. Eşiniz devamlı olarak evlilikte iletişimin öemini vurguluyorsa ve siz de bunun üzerine kendisine yeni bir telefon hattı ve modem aldıysanız; 9. Kelime işlemcinizle birşeyler yazarken her noktadan sonra "com" yazıyorsanız.com 10. "0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,A,B,C,D,..." diye sayıyorsanız; 11. Rüyalarınız 256 renkse; 12. Uyumaya çalışırken sleep(8*3600) diye düşünüyorsanız; 13. Asansöre bindiğinizde gitmek istediğiniz kata ait düğmeyi çift tıklıyorsanız. Bu internet işini biraz fazla abartmışsınız demektir |
internet değilde walla ben forumkolik oldum sanırım:) |
Alıntı:
|
böööle ii devaaam |
ben uykumda bile forumu goruyorum:D:D:D |
Alıntı:
|
Bende biraz hafif hafiif Forukolik oldum ama Doktor sakin olun endişelencek birşey yok dedi.... Bugün gelen 2984 üncü kişsiniz.... |
adu Alıntı:
bak iste bu iyidi erhan abi ;) |
aynen valla hepimiz forumkllik olduk sabah dükkanı açar açmaz bir giriyorum akşam kapatan kadar...:D |
Alıntı:
AYNEN VALLA HER SABAH İŞE GELİR GELMEZ İLK FORUMU AÇIYORUM HATTA ÖZGÜR RÜYANDAMI GÖRDÜN DİYO :D :D |
bendede forumkolik hastalıgı galiba:D |
bana en çok uyanlar 1. Modeminizi kapattığınızda içinizde bir burukluk hissediyorsanız; 6. Bilgisayar masanızın sandalyesini bir klozetle değiştirmeyi düşündüyseniz; 11. Rüyalarınız 256 renkse; :):)allahım sen sonumuzu hayır et |
bıraz ınternete duskun oldun tmm :( forumada duskn olduk |
form kolik olduk galiba 15 gun yurt dışına gidiyorum özluyecem galiba sizi |
Alıntı:
|
allaha sukur olmadık ınsallahta boyle olmayız |
Türkiye`de Saat: 19:40 . |