![]() |
Erciyes Daginda gorunen Allah (c.c) Yazisi |
arapça bilmediğim için anlamıorum ama hoş bi görüntü |
Allahim Sen Ne BÜyÜksÜn.................. |
seçko ben kayserideyim... bizim tanıtımı yapmışın. teşekkür ederim... |
sen nelere kadirsin yarabbim cok güsel bi görüntü....saol secko paylaşım için.. |
ALLAHIMA şükürler olsun.. seçko böle çalışma senden beklenirdi saol kardeşim... |
Çok çok güzel,teşekkürler |
Ellerıne saglık kardesım ŞÜPHESİZKİ O HERYERDE |
arkadşlar gecen yaz kayseriye gezmeye gitmiştik allah yazısını gözlerimle görmuştum cok etkilenmiştim secko teşekurler kardeşim |
hakki görmek için daglara ve nisanelere, goklere bakmaya gerek yok, bir yaratilana bakmak yeter, zira onun hüsnü herseyde tezahur etmistir, uzume bakdiginda sirkeyi ,sarabi, ariya baktiginda bali görmek gibi, ne demis yunus bir ben vardir bende benden icerü , yerde gokde degil, kalbimizde ve baktigimiz her yerde onun oldugunu gormeliyiz, bu göz le bakis degil, bir kesif dir...ice dogma ve irfandir |
Valla cok güzel ya. Sagol Seckin paylasim icin. Ben daha önce görmemistim. |
cok guzel bi resim cok saol |
Alıntı:
|
Allahim Sana şukurler Olsun |
allahım ne güzelikler yarıtıyosun yarabbim |
Alıntı:
|
Bu muhteşem bir görüntü arkadaşlar ama hergün bu görüntüde dha güzel ve mükemmle olanından belik onbinler belki milyonlarcasını görüyoruz. Aynaya bakmaya davet ediyorum herkesi.... |
cok ilginc paylasim icin tesekkurler |
BAKARA SÛRESİ (115.Ayet) Doğu da Batı da (tüm yeryüzü) ALLAH'ındır.Nereye dönerseniz dönün ALLAH'ın yüzü işte oradadır. Şüphesiz Allah, lütfu geniş olandır, hakkıyla bilendir. |
tüylerim diken diken oldu süper ya |
süper bi görüntü çok etkilendim,birde gömeç-ayvalık yolu üzerinde dağlarda atatürk potresi war onunda gördüğümde çok etkilenmiştim,allahım sen nelere kadirsin yaa |
resmen allah yazıyo yaww |
ewt abi çok benziyo . ilginçmiş. |
Türkiye`de Saat: 05:26 . |