![]() |
pes5 (oyunda kalp krızı) http://www.hemenpaylas.com/download/...krizi.MPG.html bence bı ızleyın cok ılgınc adamlar bunuda yapmıs japonlar yapıyo kardes |
Alıntı:
|
Alıntı:
Pro Evolution Soccer 5 veya Winning Eleven Oyundada kalp krizi ola biliyormus:eek: |
PES 5'in şu andaki en mükemmel futbol oyunu olduğuna inanıyorum.Ancak kalp krizi değil o.Oyuncunun enerjisi kalmamış.Oyuncunun enerjisi tamamen bittiği zaman depar atmaya kalkarsan öyle oluyor.Bununla birlikte Teşekkürler shuceagle hakkaten ilginç ve hoş bir görüntü. |
bende gerçek sandım :D |
Bu oyun süper, paylasim icinde tesekürler |
pes5 te rakip tanımam sayın abiler :cool: |
Alıntı:
|
Alıntı:
Futbolcun yorulunca olan birşey.... Benim en az iki kere başıma geldi oradan biliyorum:) Teknoloji henüz o kadar uçmadıııı :) |
abı fıfa'yı tek gecerım;) |
Alıntı:
|
bende fifa derim abiler özelliklede 2005 |
Pes 5 Te Hepinizi Ezer Geçerim :d |
gerçek sandım bende be:-) paylaşım için saol |
Alıntı:
|
oyuncunun yorulması be o kalp krızı degıl ama olsn saol yınede FORZA PES5 bunun yanındada fıfa 2006yı es gecmeyelım oda guzel oyun |
ne oyunmus be herkes birbirine rakip tanımıyo.bu gün hemen alıyom o oyunu:):):) |
Rakibim yoktur :) |
ya arkadaslar ben pes5in tarihini yazdım bu olay bende de oldu hatta daha beteri de oldu adamın biri rovaşetaya kalktı eline çarptı adam vurdu tam 90'dan adam eliyle asist yaptı :D:o:) |
konaminin üzerine futbol oyunu tanımıyorum rakibimde yoktur:D |
Alıntı:
|
ben rakıp olurum |
super ya sasirdim |
gerçekten güzel oyun |
Bu oyun süper, paylasim icinde tesekürler |
yorulduğundan oluyor,bikere benimde başıma gelmişti kopmuştuk maçta valla.bu arada kralımdır yane pes5 de.. |
Türkiye`de Saat: 20:52 . |