![]() |
Bir Dilek Diledim Beşiktaşım İçin... Arkadaşlar burada herkes bir dilekte bulunsun ama ne görmek istiyorsa nasıl bir takım olmasını istiyorya öyle dileklerde bulunsun kimbilir belki bir arkadaşımızın dileği kabul olur gerçekleşir. Ben mesela bu sezon sonu şampiyonluk ve devamında istikrarı yakalamış ve avrupa yolunda başarılara koşan bir takım diliyorum tabi ertuğrul hocamızla valla ben şimdiden inandım :ridinghorse: |
valla tek dileğim Beşiktaşımı şampiyonlar ligi şampiyonu görmek olursa ölsemde gözüm açık gitmez:(:( |
hayat çok çok büyük başarılar getirsin inşallah!!! |
bende 90 dk durmadan koşan rakibe basan devamlı gol atmayı düşünen bir takım görmekyi diliyorum |
Savunması çok kuvettli hatalı goller yemeyen bir takım olmasını diliyorum. |
bende tükiyede şampiyonluk ve avrupada büşük başarılar dilyorum karşımıza çıkan avrupa takımları bizden korkacak hale gelmemizi diliyorum tabi çok zore bi dilek ama benim dileğim buu |
İmkansız dilek yoktur istemesini bilene kadir bu takımın başında inancı sağlam bir hoca var ve olacak ALLAH (c.c.) hepimizin dileklerini kubul etsin AMİN |
BEŞİKTAŞIN DÜNYA KLUBÜ OLMASI |
bu sezon şampiyonluk istiyorum. |
önce şampiyonluk,sonra avrupada başarı...ve 15 yıl sonra 5 yıl üstüste türkiye şampiyonu olmuş şampiyonlar ligi kupasını almış ertuğrul hocanın efsaneleştiği BAKİsiz bir beşiktaş diliyorum..işallah..amiin !!... :) |
Ertuğrul hocanın dünya çapında en çok aranılan bir hoca Beşiktaşımında avrupa kupalarına ambargo koyan bir takım olmasını istiyorum |
Adam gibi bi yönetim,ekonomik yönden sağlam bi klüp olmamız dileğiyle.zaten bunlar olursa başarıda gelicektir |
walla benim de tek dileğmmm şampiyon olsunn yeterr walla :D |
Katılımlar için teşekkürler arkadaşlar |
gün be gün büyücek bu besıktas askı tıpkı biz de büyüdügü gibi en büyük basrılara imza atsın besıktasımız.. herkesi büyülesın |
ONCELIKLE BU SEZON $AMPIONLUKK SONRA DAA SAMPIONLAR LIGINDE BUYUK BASARI ELDE ETMESINI DILIORUM BESIKTASIMINNN |
Türkiye`de Saat: 11:13 . |