![]() |
kıyametin gününün geldiği an( ibretlik bir video) OGÜN GELDİĞİNDE; ÇEVRENİZDE O ATEŞ ÇEMBERİ, YÜREĞİNİZDE İSYANKAR GÜNAH BİRİKİMİ, NE YAPTIN SUALİNDE, GÖZÜMÜZDE YAŞA FIRSAT OLMADAN, ALLAH(C.C) HEPİMİZİN SONUNU HAYIRETSİN!!!:( http://www.youtube.com/watch?v==3JHdYBet_4Q |
Ne denebılırkı Allah O gunden esırgesın bızı ancak KACIS YOK KURTULUS YOK. |
Allahın rahmeti boldurve affetmek O'nun en buyuk sıfatlarındandır... buna inanıp güzel şeyler yapmaya gayret etmek lazım....takama kafana... sıkma canını daha o gunu kazanabileceğin çok güzel günler yaşıcaksın eminim... bak herkese formaya yapıyosun çok sevap aldın iyisin hadiii |
japonlar yapmıs yaww |
kıyamet gününü her an içimizde bilsek bu dünya böyle olmazdı anneler aglamazdı evlatlar ölmezdi çocuklar aç kalmazdı ve bunun gibi yaşanan nice dünya pislikleri olmazdı ve kötü niyetli insanlar olmazdı insanlar insan gibi davranırlardı ne yazıkki bazılarının allahın varlıgından bile endişe ediyolar dünya malı hep var zannediyolar ama yanılıyorlar yazık onlara allaha bin şükür kıyamet günü ve ölümün gözümün akı kadar yakın oldugunu biliyorum allah hepimize yolundan ayırmamayı nasip etsin |
Merak etmeyin buradakilerden hiçbir o günü görmeyecek..... :) |
ne diyelim allah o gün ün şerrinden korusun cümlemizi |
nedense ben o gunu gormek istiyorum ya zaten elinde sonunda olecegiz hic olmasza biraz dunyada heresyi gorup giderlim walla ben dunyanin sonunu gormek istiyorum buda herkese nasip olmaz :) |
Alıntı:
İstersen bir daha düşünnn.... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 14:49 . |