![]() |
15 aranızda yokum arkadaşlar 15 gunlugune yurt dışı seyahati dolayısıyla aranızda olamıyacagım butun arkadaşlarıma saygı ve sevgilerimi bildirirken sizden haklarınızı helal etmenizi istiyorum allaha emanet olun:) |
HELAL OLSUN AĞABEY,sağsalim git sağsalim gel. |
iyi yolculuklar abicim:) özletecen kendini valla..HELALLLL OLSUNNN..sen de abicim allaha emanet ol gurbet ellerde.. |
kardeş kendine iyi bak iyi yolculuklar bende hakkın var ise helal olsun |
hayırlı yolculuklar abi allaha emanet ol hayrılısı ile git gel |
hayirli yolculuklat abi sende Allaha emanet ol |
Aman Abi Dikkat Et Sinir Dişi Etmesinler He :d :d Ordada Aristoluk Yapma Elemanlara Türkiye Değil Orasi He Bizde Yokuz Basarlar Tekmeyi Puhhaaaa:d |
soylemek istemiyorum bende 10 gun sonra 20 gunluk olmayacagim forumda malasef :(:(:( |
güle güle git süleyman abi... neiş için gidiyosun merak ettim şimdi.:) |
hayırlı yolculuklar ALLAHA emanet ol KARTALLA kal... |
Alıntı:
|
Alıntı:
heeee söylesene başdan ya allah kabul etsin şimdiden abi o zaman allaha yakın olucan ya orda bizede uzak ol :D |
Allah Kabul Etsİn Abİcİm.... GÜle GÜle Gİt.... Hurma Ve Zemzem İsterİm :) |
Allah Kabul Etsin Suleyman Abi... |
helal olsun ne demek sülo abii hadi hayırlı yolculuklar,ne getircen bize:):) |
Alıntı:
|
arkadaşlar sagolun allah razı olsun hepinizi tek tek hatırlıyacagım orda en önemlisi beşiktaşımızın şanpiyonlugunu orda garantiye alacagım allahın izniyle bu arada herkesin hediyesi gelince eline ulaşacak işaalah tekrar göstermiş oldugunuz ilgi alaka icin teşekur ederim cumartesi akşam ucuyorum işaallah:) |
Alıntı:
|
SÜLEYMAN ALLAH KABUL etsin kardeş hak var ise benden yana helel olsun hayırlısı ile git hayırlısı ile dön. sevgilerimle ALLAHA EMANET OL |
Allah Kabul Etsin... Hakkım varsa helal olsun...Hayırlısıyla gider donersın insallah abi... Allaha emanet |
Allah kabul etsin süleyman güle güle git ve gel inş. |
Allah kabul etsin, Allah hayirlisiyla gidip gelmeyi nasip etsin. |
Allah kabul etsin Süleyman abi. Özlicez valla forumda. Hayirli yolculuklar kendine iyi bak.:) |
suleyman dıkkat et kendıne oralarda ezık gorursen vur :) |
şeytan Taşlamasi Esnasinda Yanlişlikla Taş Elinden Kaysin Eziklerin Kafasina Gitsin Süleyman Abi:) Allah Kabul Etsin Abicim... |
hayırlı yolculuklar abı gule gule arkandan su doktum hadıı bakalım! |
iyi tatiller |
Bu arada ne büyük bir tesadüfki bende 15 gün yokum herkes hakkını helal etsin |
ozletecen kendını kardess |
ii tatiller... |
abi yurt dışındanda girersin yaaa :D yurt dışına çıkıom die yazmışsın bu seyehat fazla gelişmeyen internet olmayan bi ülkemi hayırlı yolculuklar abi |
herkese teşekurler allaha emanet olun |
Türkiye`de Saat: 12:21 . |