![]() |
manyak bisey ya muhahahaha dışardan görünüm :D http://img102.imageshack.us/img102/9...14cq2to9yk.jpg içerden görünüm :D http://img102.imageshack.us/img102/7...29qc3qp4bn.jpg |
heheheh :D güsele benzio... |
süper bişi ya.euheuheuheuheuheuh:D |
|
zuhahaha çok bomba bişey:) burda yapmasıda çok zevkli olur he dışardakiler sanki seni görüyomuş gibi ehehehe....adam yapamaz burda 10 kere dışarı çıkar bakar görüyolarmı görmüyolarmı diye..:) BUNU HABERLERDE DE GÖSTERDİYDİ ADAMIN BİRİ GELMİŞ DIŞARDA AYNALI OLDUĞU İÇİN SAÇINI TARIYO,,İÇERDEKİNİN DURUMU DÜŞÜNSENİZE :) |
ulan orda etrafa bakmaktan yapamam be :) camın dısında duracan ıcerdekıne kafa sallıcan baba 1 sene ugrassa yapamaz :) |
ne bu yaaa:):) |
otur kulozete hem s.ç hem etrafı seyret :D hehehehhee manyak bırseyy:D :D |
fenna bişi nerde bu wc. çok iyi ya sen zıç dışarıyı izle. onlar seni görmesin. |
harika bu yaaaaa |
Süpper bi keyif olsa gerek yaaaaa...... Hiç bitmesin keyfi olsa gerek:D |
zuhahahahhaa süpermiş yaaa |
polislerin sorgu odalarinda var bu aynalar |
süper sagol paylasım için |
Bunun manzaralısı yokmuydu..:D:D |
Bu şey sadece Avrupalılar için üretilmiş maalesef.... Ulan ne var bunu içinde deyip nasıl kırar bizimkiler biliyon mu? |
cok heyecanli olur burda abdest bozmak |
Çok GÜzel Ya.ferah Ferah.haha |
taksimede yapsınlar bı tanede bizde taksımın gobeğınde sıcalım nazıkce puahpuahpuahpuah |
harika yaa rahat rahat hallet işini etrafı izle |
ii güsel hoş da burda fazla dayanmaz bunlar :D |
sanatsal bi çalışma |
manyak bişi ya:D |
yav ben orda tuvaletimi yapamam hee biri görcek diye etrafıma bakarım :D:D |
hehehehehe..:D :D harbiden iiyiymiş..ii olur burda s..ması.. |
Müthişşşşşşşşşşşşşşşşşş |
güzel paylaşım saol |
muıhaha çok iiyiymıs bu :D |
ilginç bişimi ama yinede insan kuşku duyar yaw :) |
bana gelmez valla,etrafı izlemek pek hoş değil:) |
işleri,güçleri yok işte.Abidik kubidik işlerle uğraşıyolar.Ben öyle tuvaletin içine... |
wayyy bea çok şekil türkiyede olsa direk üstünde yazardı veya basında bi adam beklerdi büyük 1 küçük 50 kuruş.. :D:D:D puhahahahaaa |
keşke içerden dışarısı görünmesede dışardan içerisi görünse :D |
muhahaha gpzel birsey aslinda ama ben yapamam :D |
Alıntı:
|
Akşam olduğunda olayın ters işlemesi lazım çünkü wc de iş yapmak için ışık olması lazım halbuki dıraşısı karanlık yani gündüzki olayın tam tersi o zaman dışarıdakiler seni görecek ama sen dışarıyı göremeyeceksin... aynalı cam gerçeği:D |
muhahahaha süper olmus abi yaa ama ben 40 yıl zorlasam yapamam abi onun içinde |
ya jacky chan'nin bi filmi vardi, böyle bi camin karsisina gecipo sivilcesini patlatiyordu, o aklima geldi.. ama güzel bisey ya. |
muhahahaha bu ne ya çok komik bişi :D.bu içerde bi yandan ihtiyacını görüyon bi yandanda çevreyi seyredion düşünsene yaa:D:D |
Türkiye`de Saat: 01:04 . |