![]() |
Alıntı:
o zamanın teknolojisi ile gidildi ise, bu kadar süre içinde bir kaç kez daha gitmeleri gerekirdi. ayrıca o zamanının bilgisayarları şimdikiler gibi değildi.nerede ise bir tır büyüklüğündediler.(Yüksek işlem kapasitesi için) Ve kullanılan işlemci hızı bizim evde kullandığımız hesap makinalarının hızında idi ayrıca hesaplama ve işlemci kapasitesinin büyüklüğü 4 Kb olduğu düşünülünce gerisine siz karar verin artık. |
Açıkçası buna kafam basmıyor benimde.. Bununla ilgili bir belgesel izlemiştim. Bu iş bir a.b.d. propaganda malzemesi gibi geliyor bana.Tamamen siyasi birşey. Ben sadece merak ediyorum.Yıllardır hiç aya neden gidilmiyor diye :) |
gerçekten bunlar çok mantıklı...şerfsiz a.b.d yemiş bütün dünyayı... |
en sacma olan ise....bayragin dalgalanmasi .....herkez bilirki uzayda oksijen yoktur... |
abİ Bu Abd Ne Dİyosa Yalandir,,aya Gİttİk Dİyo Yalan,,ufo Yok Dİyo Kesİn Oda Yalan... |
söylicek söz bulamiyorum |
Valla bu olayı yıllar önce sadettin teksoyun programında izlemiştim. Aynı şekilde dile getirmişti. Ama gerçekten büyük mantıksal hatalar var. Bende inanmıyorum artık gidildiğine. Hem ozaman gidenler 2006 da niye gitmiyor. Bu kadar çabukmu keşfettiler ayı. |
abd yine basmis yalanini.. |
Türkiye`de Saat: 20:26 . |