![]() |
Idmanlari Izliyebiliyomuyuz ? Arkadaslar Umraniye Nevzat Demir Tesislerinde Idman Izliyebilen Varmi ? Eskiden Fulya Tesisleriinde Gidip Izliyebiliyoduk Burda Niye Yasak Nevzat Demir Tesisleri Yapildiginda Bazi Gunler Halka Acikti Galiba Haftanin 1 Gunu.. Bildigim Kadariyla Artik Oda Yok Idmanlari Izlemek Icin Yapabilecegimiz Bisey Varmi.. Bilgisi Olan Varsa Yardimci Olsun Lutfen..... |
Arkadaslar Idmanlari Bjk Tv Vermiyosa Bize Acsinlar Biz Izliyelim En Azindan Bazi Zamanlarda ..boyle Bir Calisma Varmi? |
Bildigim artık idmanlara almıolar taraftar ancak gezmek ıcın gıdıceksın onceden hbr werıp eger saat uyarsa idmanı ızlersın :) |
Idmanlari görüp de ne yapacagiz. Önemli olan Maclari görmek lazim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
AYRICA BREZILYANIN IDMANLARINI 30 BIN KISI IZLEMIS HATIRLATIRIM RONALDINHO TUM HAREKETLERI IDMANDA YAPIYO BIZDEDE SERGEN PASCAL ILHAN SHOW VARDI AMA GELMEDIYSEN BILEMEZSIN TABII SIMDIDE DELGADOYU IZLEMEK ISTEDIM O KDAR BJK TV IDMANI VERSE GEREK YOK GITMEME AMA VERMIYOLAR BENDE OYUZDEN GITMEK ISTIYORUM ....BU ARADA BENI ANLIYAN VE YANIMDA OLAN ARKADASIMA TESEKKUR EDERIM |
bilgi@besiktasjk.com.tr ye bunu yaz sana cevap gelecektir ! |
İdama Degİl Maca Gİdİnn |
Alıntı:
|
arkadaslar, bence bu biraz zor cünkü, nevzat demir tesisleri cokk büyük...adamlar araba ile girip cikiyorlar, ordan girip izlemek zor... |
Türkiye`de Saat: 11:02 . |