![]() |
mutlaka okuyun! arkadaslar size yasanmıs bi olayı anlatıyorum bir gün iki arkadas sinemaya gitmisler ve içlarinden birisi koltuga oturduktan sonra kendisine bi sey battıgını fark etmis batan sey bir sırıngaymıs adam baktıgında sırınganın üstünde bir not varmıs bu nottada yeni dünyaya hoş geldin AİDSLİSİN yazıyomus adam ilk ten inanmamıs ama kuskulanmıs sırıngayı alıp doktara götürmüs ve malesef acıgercegi ögrenmis ve sırıngada aids virüsü varmıs yani benim demek istedigim böle seylere dikkat edelim polis lerde ayrıca telefon kulübelerine cok dikkat edilmesi gerektigini söylüyo cünkü telefon kartı makinenin için de kalınca fazla ugrasmayın diyolar cünkü orayada bu tür sırınga ve ya igneler yerlestirenler varmıs hatta bu nların icinde eroin bile olabilir diyolar :eek: |
Bizlerle Paylastigin Icin Saol Kardesim, Herkes Dikkatli Olsun, Saka Edilecek Seyler Deyil... |
bu ne kardeşim insan hayatı bu kadar basit bişeymi. bunu yapnların ta ..................... .nedir bu dünyanın çivisi çıktı. kıyamet yakındır |
gercekten cok kotu ya ınanılmaz bırsey |
Bunu Yapanlarin Elleri Kirilsin Adi Kopekler. Sgl Paylasim Icin Dikkatli Olalim |
Daha bu yazının devamıda vardı onları yazmamışsın! Lokantada kürdanlara dikkat edinde yazıyordu ve daha bir kaç şey daha vardıda aklıma gelmiyor |
çok haklısın ozan |
ben bunu biliodum.ama uyardıın için saol yinede. adamların amacı şu:benim hayatım mahfoldu.onlar neden mutlu?? saçma ama böl düşünüolar.. çok dikkatli olalım arkadaşlar..... |
BöYLe iNSaNLaRi BoGaZ KöPRüSüNDeN aTMaK LaZıM :) |
Türkiye`de Saat: 15:18 . |