![]() |
dikat dikkat dikkatttt arkadaslar ilk önce konuyu buraya actigim icin özür dilerim am acarsi grubumuz ile ilgili dalga gecmisler tüm bjkli hackcileri hacklemeye davet ediyorum www.kolpacarsi.com |
eylensinler birakinda arkadaslar Kadiköyde hesap var orada görüsecez |
abi bu ne yaaaa ama hiç bişi demiyom en ii cvp sessiz kalmaktır bırakın elbet havlar havlar susarlar sonuçta biz onlara kemik atmıyoz dimi ama |
Sanalla Övünen Garipler Topluluğu :) Madem O Kadar Erkekler Kadıköyde Kaçmasınlar Bari :) |
eziklere bak başka işleri yok bunlarla uğraşmışlar,gerçi başka bi işleri daha var bayrak indirmek haha |
Hep Ezİk Tam Ezİk |
bunlar kaffayi yemisler, insan simdi sinirlencek ama deymezki, ve ayrica: ya bu adamalrin baska isi yokmu?bir yarisi bu sitede chat yapiyor, hep de besiktas üzerine, öbür yarisi anti:gs sayfasinda, bence bu salaklar kendilerine güzel bir forum acip kendi problemlerini yazsin, cok problemvar...antrenör yok, transfer yok, alex, luciano gelmiyor, ve ayin 25 öneleme turu var...cok ezik.....ve ayrica o sitede basketbol macinda demirörene yaptiklari küfürleri kaydetmisler, haydi azize hani o gün hic küfür yoktu? hani sizin taraftar hic küfür etmiyor? git be.... |
Arkadaşlar Lütfen Dikkatli Olalım.. Kanı 5 Kuruş Etmeyenler İçin Küfür Etmeye Değmez.. |
Bırakin Ezikler Eziklikleri iLe Övünsünler.. Onlarda Kanarya Kadar AkıL Yok ;) |
Abicim ezikler işte ne olacak. bizlerde adamlara çanak tutuyoruz 2 3 bjk sitesi bir birine düşmüş birlik olmak zamanı toplanmak titremek kendimize gelmek lazım |
Bunlar Tam Şerefsiz Ya... Bizim Onlara Hitap Etme Şeklimizi Bize Yapıyorlar Bize Ezik Diyorlar..! uLan Insan Bu Kadarmı Hırsız Yüzsüz Sahtekar OLur..! Ben Varya eLimde oLsa Bu Şerefsizlerinin Derisini Yüzerim.!!!! :S |
Bune Lan Kim Yapmis Bunu Hangii Srfszz Bu Alem De Carsii Alayina Karsiii |
allah Hepsinin Belasini Versin:) |
hayret!!!bu admalrın pc bılgısıvarmıs ugrasmıslar yapmıslar alkış gerekıyo arkadaslar zeka belırtısı var :)su ana kadar tanıdıgım hıc bı fenerlıde zeka goremedımde:D |
ŞUANDA HEPSİNE DERSİNİ VERİYORUM..... YAKLASIK 1 SAATTİR ONLARIN FORUMU ELİMDE... HEPSİNİ YERİN DİBİNE SOKTUM:... FORUMLARINI ÇARŞI KÜFÜRÜYLE DOLDURDUM..... HİC BİR SEY YAPAMIYORLAR... BAKALIM NE ZAMAN BANLICAKLAR :D Ama Hakediyorlar..! Biz Onların Aleyine Bir Site Yapıp Dalga GecmiyoruZ... |
Alıntı:
|
arkadaşlar adamların forumlarında lafı koydum. beni banladılar. bi topic açmışlar. çarşı neye karşı diye. çarşı hepinizin anasını duvara karşı yazdım nası ama. baya makara oluo.eziklerrrrrrrr |
Ya Anca Bunla Kendilerini Avuturlar. |
He Bİde Arada Sirada Ne Kadar Adİl Oldugu Suphelİ Olan Sampİyonluklariyla Ama Kİmse Avrupaya Bakmiyor Orda Basari Yok Cunku Adalet Var |
|
|
onların tümünün A Q ulannnnn |
http://resimupload.bjkmekani.com/ima...itme demis.jpg adamin sevindigi seye bakin...ortega resmen türkiyeyi kötülemis..eziklerde helal olsun ortegaya diyor... bir de nickimi bakin..adamlar foruma kontol edip aliyorlar nicki görmüyorlar...bi kac mesaj sonra jetonlari düstü ve banladilar beni |
the carsi always fuck them in kadikoy and they cant do anything to carsi.... we were we were fuck them fuck them... |
hehehehe benimde nickim carsifuck***.... snradan jetonları düştü... |
onlar ancak kendi aralarında konuşabilirler g..tleri sıkıştımı arkadaşlarını bile satar şerefsizlerrrrrrrrrrrrr |
Bu Böyle Olmuycak? ulen şu fenerlilere hadlerini bildirelim... kolpacarsi.com u hackleyelim, gerçi bırakalım yazsınlar,kişi kendinden bilir işi... ama harbiden hayatımda 3 şeyden nefret ediorsam fb fb fb.... izin vermiyorlarki yazalım bir tane,arkdaslar üye olalım oraya, içten fethedelim orayı..... |
Abicim sallamış bol bol Oğlan oğlan konuşuyorllar. Geli Bİzde Öle bir site açalım derim . |
uğraşmaya değmez eziklerle |
Bir Daha Uyarı Yok Kapatırım Konuyu Küfür Kesinlikle Ve Kesinlikle Yasak ! Burası Büyük Beşiktaş Taraftarının Aile Forumu... (İngilizce Küfür Eden Zeki Arkadaş Sende Oku Bunu ) |
hep ezik hep ezik :D |
silin gitsin bu konuyu ya. bizler yorum yaptıkça onlar pirim yapmış olur. |
abi böyle şey olmaz ya nasıl olur resmen küçük düşürü... ya ama onların allah belasını versin ors... |
baska bi forumda gördüm...arkadasin biri hacklemis http://images6.theimagehosting.com/kolpaarshack10rg.jpg |
Gerçekten Siteyi Hacklemişler Bravo Kardeşlerimize.. |
valla helal olsun bende biraz ping çektim ama arkadaş hacklemiş.. |
Dağitirim Uleeeeeeen Ben Onlari Bir De Santaigo Arkadaşimizin Koyduğu Resmi çok Beğendim |
Türkiye`de Saat: 00:41 . |