![]() |
Kırmızı noktalı diyalog 'Gülben Ergenle Sürpriz' programında kırmızı noktalı diyaloglar vardı. Sohbet sırasında bakın kim ne konuştu? "Gülben Ergenle Sürpriz" programında konu sperm bankasından açıldı. Hal böyle olunca kırmızı noktalı sürpriz kaçınılmaz oldu. Sohbete katılanlar fotoğrafçı Nihat Odabaşı, Şenay Akay ve Gülben Ergen'di. Bu ilginç konuşmayı Sabah'tan Yüksel Aytuğ köşesinde yazdı: GÜLBEN ERGEN (Konuğu Şenay Akay'a): Bir röportajında sperm bankasından çocuk yapacağını okudum, doğru mu? ŞENAY AKAY: Evet, aslında sıcak bakıyorum bu olaya... NİHAT ODABAŞI: Bak çok kırılırım Şenay... Bunca yıldır fotoğraflarını filan çekiyoruz. Ne lüzum var gidip.. GÜLBEN ERGEN (Telaşla araya girerek): E, ben sizi bir ara yalnız bırakayım bari... |
Namus denen bir kalıntı bunlarda mevcut mu acaba . . |
yorum yok....insancık ya bunlar ... |
Şenay bişi dememiş ama günahını almayalım... O daha oturaklıdır, diğerlerinin ne olduğu zatan ortada... |
tv de demeyin bari bea... |
Dengesizler grubu söyleyen bir cevap veren iki soruyu soran üç al birini vur ötekine soralacak soru kalmadı sanki |
adam haklı ama :D |
ne günlere kaldık... |
Alıntı:
yok tabii ar yok bunlarda ar damari catamis derler ya ha isde tam ornek birisinin zaten p**no kaseti cikmis hala halkin karsisina cikiyor utanma yok ki namus ne arasin |
gereksiz ir konuşma işte |
bişi dicem ama kalsın ahlaksızlar ne olacak |
topunu kazımak lazımmmmmmmmmmmmm |
Hay Allahım ya.Ne saplar var :D |
Türkiye`de Saat: 02:52 . |