![]() |
ronaldinho yu sevmedğim için maradona |
Kızların ronaldınyoyu sevmesi beckami sevmemesi konusunda:) Yaf o kadar aradım ronaldınhoyada sevilecek bişi bulamadim:Pp Sen bulmussun ya o da bişi :) AYNEN KATILIYORUM VE O SİNSİ GULUSUNE GICIK OLUYORUM |
ronaldinyo bir numara |
Ronaldinho cok sempatik bir oyuncu kendine tekme atan oyuncuya bile anlayışla karsılıyo Brezilyalıların Maradona ya nasıl küfür ettiklerini gördük Dünya Kupasında Ronaldinhoyu sevmeyen ise cok az ve Ronaldinho Maradonadan cok daha profesyonel bir oyuncu |
Alıntı:
ha ne buldun die sorarsan sempatik adam her şeyiyle,mesela gülüşü-oyunu-hareketleri-sevecenliği. ha sen sevmiyorum diyosan saygı duyarım ve de duyuyorum ama ne buldun diye sorma daha fazla destan yazabilirim:D:p |
Ronaldindo ve Messi cok sempetik ve cok yetenekli oyuncular Beckham gibi yetenekleri sadece duran tpotan ve orta yapmaktan ibaret degil Maradona ise hiç profesyonel bir oyuncu degil En iyisi Peledir |
bence ronaldinho |
ama delgado arkadan geliyo dikkat etsinler |
maradona tek başına bi takım. napoli gibi bi takıma gidip. o takımı şampiyon yapmış. ronaldinho nun takımının zaten bi potansiyeli var. ronaldinho da iyi ama ben maradonayı ronaldinho ve pele den daha çok sewiom |
tabiki maradona;ronaldinyo yu gördük dünya kupasında.... |
Türkiye`de Saat: 23:10 . |