![]() |
ronaldınho dunya kupasında kotu performansıyla kımın daha ıyı oldugunu gostermıstır.tabıkı Maradona |
uefada ve fifada DÜNYANIN en iyi oyuncusu RONALDİNHO... |
tabikide ronaldinho |
yani çok iyi topçu olsa kupada ağırlığını koyardı. maradona öylemiydi. ronaldinho iyi topçu ama gözümden düştü. artık gıcık olmaya başladım. ayrıca en sewdiim adam riquelme onun yüzünden barça da oynayamıo. ordan da bi gıcığım var. bende en sonunda anti-ronaldinho olcam |
Ben maradonayı canlı gözle izleme fırsatı yakalayamadım ama bence ronaldinhoyla maradona birbiriyle kıyaslanmamalı ikiside zamanının en iyisiydi o kadar ronaldinho hala en iyi:D |
zidane :D abi ronaldinho tabii ki daha yetenekli olablir ama dsiplin ve insani kalitesi açısından ben şu an aktif futbol hayatının son maçına çıkacak olan zidane ı daha çok seviyorum. Ama tabii ki genele yayarsak bir Maradona fazla yıldızı olmayan bir Arjantin i neredeyse tek başına şampiyon yapmıştır ama Ronaldinho yıldız dolu bir Brezilya da etkisiz bir kupa dönemi geçirdi gerçi o dönemin futboluyla bu dönemin futbolu arasında ki fark da burda çok önemli artık böyle oyuncular için elverişli bir futbol yok daha çok Zidane gibi Riquelme gibi sade ve taktik içinde yıldızlaşan oyuncular iş yapıyor. Gerçi Ronaldinho da formsuzdu onun nası olduğu biliyoruz tabii ki maradona kadar yetenekli ama onun kadar başarılı değil bence... |
23 mlyn € luk ronaldınho , 1 mlyn $ lık maradona mı? arada daha buyuk farklar var :D bence maradona |
Türkiye`de Saat: 08:08 . |