![]() |
bekarlar okuyun,evliler okutun... çerez tabağı Çerez tabağı - 1 > > > Galatasaray Lisesi'nden bir arkadaşım hâlâ evlenemedi.Geçenlerde 'Yeter > artık. Evlen de çoluk çocuk sahibi ol' dedim. Aşağıdaki teoriyi > aktardı: > Bir kuruyemiş tabağı kalabalık bir grubun önüne geldiği zaman sırasıyla > önce antepfıstıkları , ardından bademler, sonra fındıklar gider. En sona > beyaz ve sarı leblebiler kalır. Eğer belli bir yaşa kadar evlenmemişsen > de durum farklı olmaz. Ya kalan leblebiler ve ayçekirdekleri ile idare > edersin, ya da olur! ya bir fıstık bulurum diye tabağı karıştırır > durursun.. > > > Çerez tabağı - 2 > > > Geçen hafta bir türlü evlenemeyen bir arkadaşımın, ileri yaşta > evlenmekle, çerez tabağı arasındaki benzerliği anlatan görüşlerini aktarmıştım. Bu > yazı üzerine, bazı okurlarımdan eklemeler geldi. Ben tabakta en sona > kalanların sarı ve beyaz leblebiler olduğunu yazmıştım.Mektep arkadaşım Merih > Tüzün şöyle yazmış: 'Sevgili Fatih, aynı tabakta ucu açılmamış kabuklu şam > fıstıkları da kalır. > Herkes bir eller, bakar ama kimse açmaya cesaret edemez, tabağa geri > bırakır. Onlara ulaşmak cesaret ister. Dişine güveneceksin kıracaksın > ki,içinde gizlediği lezzete ulaşabilesin. Ama risklidir, dişini > kırabilirsin. ' |
amaaann olan dişe olsun,denemeye değer... |
woww manyaktı be :D |
Diş dediğin nedir ki ? :D Kırılacaksa kırılsın,porselenini yaptırırsınız,denemeye değer... :D |
guzeldı tesekkurler |
süperrrdi:) teşekkürler:) |
İçinden çok lezetli bir fıstık da çıkabilir,çürümüş acımş bir fıstık da çıkabilir... Bir anlayamadığım şey de ;neden bayanları, seçilmeyi bekleyen "edilgen" objeler olarak lanse ediyorsunuz... |
Alıntı:
|
benim çerez tabağımda asla kabuğu açılmamış fıstık kalmaz ilk zordan başlarım işe çünkü;) |
ölesine ulaşırsam dişimi kırarım:D |
way bee |
güzelmi$:D |
zor işi severim basit işi herkes yapar bu konuda dişime güveniyorum az mı bira açtı bu dişler ;) |
wooww :D çok güzel hoşuma gitti benzetmeler, ben tabağın içindekilerin lezzetine değil benim vücuduma sağladığı yararları düşünürüm, leziz diye agzıma atmam. Hele çetin cevizler le hiç işim olmaz dişimi kırmaya değmez, zaten benim tabağıma gelirse şanslı bir çerezmiş :D önce can sonra canan gülüm ! |
:) dişini kırma pahasına denemeye değer :) |
Türkiye`de Saat: 23:07 . |