![]() |
Hangi aktör yada aktris'e benziyorsunuz ?.... Hadi herkes hangi akör yada aktrise benzediğini yazsın da bilelim hangi ünlüler forumumuzu şereflendirmiş... |
valla abicim kimi zaraya benzetiyo kimi liv tyler.... ben kendimi kimseye benzetemiyorum ama:D:D:D |
Gülben ergen yandan hülya diğer yandan demeett :D kimsiiiiye benzemiorumm ben :D |
kimseye benzeme gibi bi cabam yok kendim olmayı seviyorum nokta :D |
arda turan diyolar ama be bilmiyorum |
Holosko diyo bazıları.ama beyaz formamı giyince harbi benziyorum:D |
ben kimseye değil başkası bana benzesin ;) |
ben kendimi kimselere benzetemiyorum,eşsizim :p |
ya beni küçükken michael owene benzetiyolardı :D şimdi bir şeye benzemiyoruz :D |
bir fikrim yok... |
Stavrum:)Eskiden daha çok benziyordum, onun gibi sapsarıydım:) |
kuzenlerim ronaldınyoya benzetio. ama bence biseye benzemiom. ağzımı onunki gibi yapıp dişleri çıkartınca oluo. |
kavak yellerindeki mine (aslı enver) arkadaşlar ve ailem çok benzetiyo... ama bence benzemiormm aman huyumda benzemesinnnn :D |
Alıntı:
aminn:D:D |
amy lee ye benzıtıoLAr :D:D:D |
eşsiz olduğumu sölerler:))))))))))) |
eşsizim, kimseye benzemiorum annem hariç:D |
Alıntı:
|
yalnızca ve yalnızca kendime |
Alıntı:
|
seninkine çekirdekten yetişme mi diyolar kopya konusunda:))))))))) |
Alıntı:
|
aman nolacak canım kopya çekmeyen mi var yaa.valla çekmedim diyen yalan söler.kendi adıma kopya çekmesen hayatta okul bitmezdi.ama senin gibi kopyacı görmedim birebir aynısını yazmışsın sanki farklıymış gbi yapıyorsun.sen hocalarını kandır :))))))))))))) |
öyledir...hey Allahım ya.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kendimle celiştim ama olsun.... |
çelişkili ve kopyacı:)))) bu kadar konuşmayla bunları öğrendik eğer biraz daha konuşursak daha hangi yönlerini öğrenecez çok merak ettim:))))ama benim çıkmam lazım şimdi senle konuşmak çok güzeldi iyi akşamlar |
saol sanada :)vayyy be ne kötü yönlerim varmıs meger ....:):):) |
bazı kişiler holoskoya benzetio ama bn kendimi c.ronaldoya benzetmek istiorm ama benzemiomm:D:D:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 18:06 . |