![]() |
Ben Arabesk Fantazi Muzikleri Dinlerim. Cengiz , Ferdi , Muslum , Orhan..... :) Damarsa Damar |
manyakbjk li da rock cu oluyor demek Isyankar-- ELimden hicbirsey gelmez HICBIR CAREM YOOOOOOOOOOOOOK :D daha dooru durust rap dinleyen cikmadi |
Jazz Blues ve Soft Rock başta olmak üzere elektronik alt yapısı olmayan canlı kaydı olan pop müzik eserlerini dinlerim. |
Alıntı:
bu gruplardan birkaç favori şarkı vermek gerekirse; 1.EVANESCENCE- BRING ME TO LIFE(HAYATIMIN ŞARKISI):) 2.METALLICA- ONE, THE UNFORGIVEN:mad: 3.AFTER FOREVER- BEYOND ME:mad: 4. LINKIN PARK- NUMB:D her gruptan şarkı yazamak isterdim ama boşa yrr işgal etmiyim yaw...:D |
türk sanat müziği baba fasıl olacak başkası açmaz bizi |
tam olarak tür yazamam kulağıma hoş gelen her müziği dinliyrum çünkü.ama sanırım çoğunlukla rock ve alternatif.ama sago nun bazı parçalarını da severim:kendime sarılır donarım ve vasiyet gibi... placebo,rammstein,nickelback,apocalyptica,athena,g ece yolcuları... şu günlerde en sevdiğim şarkı da placebo'dan song to say goodbye :D |
lord of the techno musıc by TiEsTo |
Ben her tür Müzik Dinlerim, Pop'undan tut Arabesk'ine, Rap'inden Rock'una, Canim, Keyfim ve cogunlukla Mevsimlere Bagli oluyor mesela kisin Slow, Yazin daha haraketli sarkilar... |
kazım koyuncu dinlerim hep bazende türküve farklı enstrmental müzikler dinlerim |
İstanbul Undergraund Rap.... Sagopa Kajmer...Kolera...Mozole Mirach... Sago Mahlas Kaf Kef |
Türkiye`de Saat: 14:26 . |