![]() |
Ölmeden Önce Türkiye'de Görülecek "22 Yer" * Sultanahmet (Ayasofya, Topkapı Sarayı, Arkeoloji Müzesi, Yerebatan Sarayı) * Kapalı Çarşı * Kırkpınar Festivali (Haziran ayında) * Selimiye Camii * Gelibolu Kabakale * Safranbolu * Aphrodisias * Efes * Pamukkale ve Hierapolis * Bodrum * Ölüdeniz * Aspendos Tiyatrosu * Ankara Anadolu Medeniyetleri Müzesi * Boğazköy Hattuşaş * Göreme ve Derinkuyu * * Konya Mevlana Festivali (Aralık ayında) * Konya Mevlana Müzesi * Nemrut Dağı * Antakya Arkeoloji Müzesi * Ayder Yaylası * * Kars Ani Kilisesi * Urfa |
teşekkürler Özgür, ölmeden önce görmediklerimi ziyeret ederim inşallah... |
38 senede Sadece Sultanahmet ve Konya Mevlana müzesini gördüm.Demek ki kalan 20 yeri görmek için 380 seneye falan ihtiyacım var.:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Amin,cümlemize... Şansımı çok fazla zorluyor gibiyim sanki...:D |
Görülecek yer çok ama görecek zaman yok.:) |
İnönüyü de ekleyelim o listeye, lütfen :)... |
Alıntı:
|
[quote=ikibirabirçerez;821765] * Sultanahmet (Ayasofya, Topkapı Sarayı, Arkeoloji Müzesi, Yerebatan Sarayı) ** Safranbolu * Pamukkale ve Hierapolis * Bodrum * Ölüdeniz Ankara Anadolu Medeniyetleri Müzesi ** Göreme ve Derinkuyu * * Konya Mevlana Müzesi gördüm antakyaya gittim ama müzeyi gezemedim inş. görürüm geriye kalanları umarım görürüm |
çok güzel yerler haklısın bence herkes gitmeli tabi bende :D |
Türkiye`de Saat: 22:39 . |