![]() |
Nasil Besiktasli oldunuz?? Dostlarim biliyorumki hepimiz BESIKTASLIyiz hemde ölümüne. Peki Sizleri kim ve nasil BESIKTASLI YAPTI??? |
Valla Ben Kendimi BildimBileli Beşiktaşlıyım Yani Doğuştan:) |
simdi dicem böle bi topic vardi gıcıklık yapıo diceksin:D :D genede sölım dayım sayesinde oldum... kendımı bildim bileli kartalım... |
babadan BEŞİKTAŞ |
valla bilmiom abi başka takım tutmadım hiç hep beşiktaşlıydım hep beşiktaşlı olucam....beşiktaşa gelince akan sular durur... |
dünyaya gözlerimi açtığımda beşiktaşlıydım. |
Alıntı:
Valla Dostum diyebilirsin fark etmez ama ben bi topic acarken Arastirmiyorumki varmi yokmu, bunlari ADMIN abilerimiz biliyor varsa o olana ekliyorlar yoksa kaliyo, Bana gelince benide dayim yapti yani kötü yoldan kurtardi babama kalsaydim FEBE olucaktim:D:D:D |
gözlerim açtım her yer siyah beyaz dı herhelde ordan geliyo.dedem de BEŞİKTAŞ'lıydı amcam da babam da kardeşim de ölene kadar beşiktaşlıyız |
Allah vergisi |
gözlerimi bi açtım her yer siyah beyaz dı herhalde ordan geliyo:) |
babadan böyle gördük.... |
babam adımı gökhan keskinden esinlenmişte koymuş durum böle olunca nasıl beşiktaşlı olmam |
Ben kendimi bildim bileli Besiktasliyim,beni bababam besiktasli yapti.. |
ben kendimi bildim bileli BEŞİKTAŞLIYIM. zaten biz ailece hatta yedi cediimiz beşiktaşlı çogunluk olarak ( tabi bi kaç kanı bozuk çıkabiliyor her yerde :D) babam ve amcamın büyük katkıları var saolsunlar iiiki BEŞİKTAŞLI olmusum.daha 3-4 yaşlarındayken babam ve amcam bi bjk şapkası ve forması aldılar o günden bugüne kadar geldik ALLAH'a şükür :):) |
valla bizim ailede tek beşiktaşlı benim baba tarafı febeli anne tarafı geseli |
hep beşiktaşlıydım hiç satmadım we hiç de satmicam |
valla beni küçükken mahalledi abiler yaptı doğduğum yıllarda beşiktaş hep şampiyon oluymuş(g.milneli zamanlar) beni kim beşiktaşlı yaptıysa allah ondan razı olsun nu mutlu beşiktaşlıyım diyene ölümüne kartalız.... |
Baba Mirasi---Dogustan !!!! |
Anadan doğma Babadan olma beşiktaşlıyızdır,herhalde hepimiz? |
valla aynen bende hatırlamıorum bile nasıl beşiktaşlı olduğumu zaten başka alternatif bi takım da yok gönül verebileceğim.ölümüne beşiktaşlıyımmm |
Alıntı:
|
hatta hiç unutmam ben küçükken babam sitedeki bütün çocukları forma alıp beşiktaşlı yapmıştı.şimdi hepsi fanatik.bende önüme gelen ufak çocuğu beşiktaşlı yapmaya çalışıorum.gayet de başarılıyım:)eee boşuna dememişler ağaç yaşken eğilir 7 tane beşiktaşlı kattım camiamıza hayırlı olsun:) |
1. İşgal yıllarının tarihini ve Beşiktaşın Balkan harbindeki rolünü okuduğumda 2. Ambleminde ay-yıldız olan tek takım Beşiktaş olduğunu öğrendiğimde 3. Kara Kartal lakabınının nerden geldiğini öğrendiğimde 4. ve son olarak Beşiktaşlı olmanın gerçekten bir farklılık, asalet ve duruş sahibi olmayı gerektirdiğinin farkına varacak yaşa geldiğimde; Ömrümün sonuna kadar sürecek olan siyah - beyaz aşkını idrak ettim. |
dogustan besıktaslıyım.babamdan bana.benden ogluma.oglumdan ogluna................. |
doğuştan babadan BEŞİKTAŞLIYIZ..allahıma hamdolsun başka takım tutmuyorum..BEŞİKTAŞLILIK duruşu,asaleti hiçbirinde yok.. |
valla doğuştan kendimi bildim bileli beşiktaşlıyım...ama sanırım babamdan,amcamdan ve halamdan etkilenmişim.iyi ki de etkilenmişim yoksa napardım ben o dier<adları lazım deil>takımlarda:D |
amcadan beşiktaşlıyız |
babadannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn besiktasliyiz bizzzzzzzzzzzz |
bisiklet turu için bjk oldum iyi ki oldumusum |
Babadan Besiktasliyiz. |
Beşiktaşlı olunmaz!! Ben BEŞİKTAŞ'lı doğdum. Yakın akrabalarımdan çoğu diğer takımları tutuyor. Hatta kankamı bile Beşiktaşlı yaptım zamanında :) |
Babadan diyecem klasik olacak ama gerçekten babadan BEŞİKTAŞlıyız. Vallahi babamda bende BJK hastasıyız tv'de izliyorsak maçı kimse yanımıza gelmesin, stattaysak maç boyu babamla konuşmayız boyuna bağırırız:D Anlıyacağınız biz BEŞİKTAŞlıyız doğuştan |
babamdan tABİİ bizde baba hangi takımsa odur hişttt :)))) artı douştan tabii yhanii |
Türkiye`de Saat: 20:50 . |