![]() |
Angut'un Anlami..!!! GERÇEKTEN ÇOK HOŞUMA GİTİİİ Bİ OKUYUN > > >>Herkesin (haksiz bir sekilde) kullandigi bir ifadedir "Angut". > > >>Birisi bir salaklik yapinca, bi laftan anlamayinca, böle bos bos bakinca hemen Angut >>>>musun" der günümüzün insani.. Angut'un aslinda bir kus oldugunu bilmeyen >>>>bir >>>>ton "Angut!" var ülkemizde.. Angut kusu esi öldügü zaman (yanina o anda >>>>baska bir yirtici hayvan veya bir insan gelse dahi) gözlerini bir >>>>dakika bile esinin ölüsünün üstünden ayirmadan, o da ölene kadar onun > > >>bas ucunda >>>>bekler.. Iste bu canlinin yaptigi en büyük > > >>"Angut"luk budur.. > > >>AyricA > > >>bu >>>>olay bütün Angut kuslari için geçerlidir, arada bir görülen > > >>birsey >>>>degildir. >>>> Çok ürkek bir hayvan olmalarina ragmen > > >>esinin ölüsünün basinda >>>> bekleyen >>>>Angut kusuna elinii > > >>uzatsaniz dahi oradan kaçmaz.. >>>> >>>>Hani derler ya "Angut gibi > > >>bakmasana lan".. keske herkes Angut > >>>>gibi > > >>>>bakabilse deger > > >>verdiklerine.. Bundan sonra bazilarina "Angut" > > >>demeden > > >> > > >> > > >> > > >> >>>>önce >>>>bir kere daha düsünün.. Bir "Angut" bile olamayan o > > >>kadar çok > >>>>insan var >>>>ki >>>>artik günü |
eyvallah kardeş..artık bende düşüncem--gerçi pek kullanmazdım o lafı ama--söylerken..:D |
|
ben biliodum yha babam bazen bşze derdi :))) bi de bizimkiler dizisinden biliorum :)))) nese işte bi gün şans eseri bi belgeselde izlemiştim öle yhaniii |
bunu biliyodum çeşke herkes angut olsa kardeslerim:( |
olsun :D genede angutluk yapmamk iyidir bazen :D |
Ben Hayvan Olsaydım Ayı Olmak İsterdim Ama Kendimi Tilki Görüyorum.. Keşke Bi Angut Olabilsem.. Ama Tavuk Gibi Yatıyorum.. |
walla ben angutu pek kullanmam ama ii oldu anlamini ogrendigim forza GERIZEKALI :D |
Türkiye`de Saat: 17:19 . |