![]() |
Bakın fenerbahçeli eziklerin hayaline... :D kopma garanti :D arkadaşlar arkadaşım bir link gönderdi fenerbahçenin taraftar sitesi antunun formunda fenerlililerin tartıştığı konu ise kimsenin aklına gelmez... Fenerbahçe ne zaman NBA ye girer NBa 2010 yılında Fenerbahçeyi almalı kriz geçirdim gülmekten... :D :D :D :D işte link:http://forum.antu.com/showthread.php?t=248052 |
bu ezikler buraları hallettı nba gecıyorlar |
Muhahahahahaha Dostum ya nerden buldun bunu yaw Yerlere Yattim Gülmekten, Ya bunlarin hepsi Salak yaw NBA Amerika Ligi nasil katilsinlar Cahil Seyler nolcak.... |
bu kaDar gerizekalı olamazki bi insan. zaten seneye manu,barça,roma bizim ligte oynamak istiyorlarmış. hhaha makaraya bak. asalak bunlar. herkesin kendi ligleri var. bunlar da amerikanların liginde oynamak istiyo. febe anca rum liginde oynar |
tam ezik bunlar ya..yuh...öküzler..daçka yenemez,nba ye gitçek..:mad: :D :p |
ya ezik olduklarini bilioduk ama bu kadar gerizekali olduklarini da pek tahmin etmemistim , simdi bunlar bunu gecer ne zaman fenerbahceyi(Republic of fenerbahce) Avrupa birligine alirlar tartismasini gorurseniz sasirmayin :D |
yakında hıkey takımı kurp NHL e falanda girelim derler neymiş NBA avrupaya açılmak istiyormuş yaw bunlar daha anadolu yakasında olduklarından bihaberler eziklerin bile azda olsa aklı vardır bular ezikte değiller pestil olmuşlar artık.... |
ucmus bunlar ya ne dedıklerını bılmıyorlar.. |
hahhahahahha bombaya bakya hatta fenere özel bir lig kuracak nba başkanı :D euuheuhehuheuheh |
yav bunlar kendilerini ne sanıyolar yav insan ezik olurda bu kadarda olmas yani :D:D:D gülmekten yerlerdeyim :D |
eziktir ne yapsa yeridir |
öyle böyle değil yanlız 8 sayfa olmuş daha tartışıyorlar :D |
puhahaha muhahaha hatta zuhahahahhahahaha...bunlar ezikliği geçti öküzlüğe dayandı:D :D :D beyin özürlü dangalaklar.. |
puhahahaha çok komik bunlar ya. keşke fıkra bölümüne yazsaydın............ |
arkadaşlar fazla ses etmeyeli, delileri kendi hallerine bırakalım...:D :D :D :p EZİKTİR,NE YAPSA YERİDİR!...:p Yaw Adamlar Nba'a GİrmİŞler,Şİmdİ De Hangİ Şehİr Adina MÜcadele Edeceklerİnİ,İsİmlerİnİn Ne OlacaĞini Falan KonuŞuyorlar(puhahahahahahha,zuhahahahahahahah,moh ahahahahahaha,hahahahahahahaha) Ulen Yuh Be İÇİnİzden Bİrİ De Çikip,arkadaŞlar Sİz Ne Yapiyorsunuz Demİyormu Be.... Zuhahahahahahahah........... |
:D Allahın Ezikleriiii Ulan EZİK DOĞDUNUZ EZİK ÖLECEKSİNİZ :D |
Yok artık LeBron James:D Bizde uefada değil de Libertodores kupasında oynayalım :D:D |
Hayal Kurmak Onların İşi Bırakın Sevinsin Garibanlar :) |
Ne var bunda adamlar ELLE oynanan sporlarda oldukça başarılılar , bence NBA da başarılı olurlar...:D |
Iste Farkimiz Ezik Eziktir |
çok saçmalamışlar be abi bnm 11 yaşındaki kardeşimin bile böle hayalleri yok... |
bi adamın bi romanı vardı ama adı SEFİLLER |
puuhhaaahhaaa :D:D yaa aga bu kadar olmaz ya.. hayallerle yaşıyor bazı i.neler bu eziklere tam gider.lan bunlar her zaman ezik oldugunu belli etmek zorunda mı. en iisi boğaz köprüsünden hepsi atlasın , toplu intihar yapsınlar :D |
yok artık leBron james...bi de nba uzun süredir bu konuyu düşünüyo yazmış ezikler puhahha |
ya allah bu salakların cezasını elbet bigün verecek tamam bütün alem biliyo siz aptlasınız ama bunu bu kadar dışarı vurmayın artık rakipleri hayellerine bile ulaşamazmış onu söleyen adam benim yanımda olacak onu hayellerine ulaştıracam görecek töbe töbe |
gkhn sen de yaziyomuydun buralara :D hahahah olm haklisin bunlara ii bi ders gerekio bence heheh |
e artık yok ebenin....ali sami |
Muhahahahahaha:D |
Ulen bu fenerlilerde gram akıl yok be. önce kendilerini cumhuriyet zannediyolardı şimdide Amerikan eyaleti zannediyolar heralde. Hayal mahsulüsünüz hayal |
|
has siii........:D:D aq malları ya eziglerin hayalleri büyük oluyo demekkii |
yaw ne olacak ezik bunlar pek takmamak lazim esekler adam olur bu fenerliler adam olmaz:) |
ya bunların beyinleri iyice sulanmış ne dediklerini bilmiyorlar daha:D :D :D |
Alıntı:
|
anaaa harbi komedi bi gay-fb liler...hahahahaaaaayyy :D |
muhahhahah bi deli kuyuya bi taş atmış 40 bin fenerli çıkaramamış kendileri bile inanmıolar topici açan çocuğa süperdi bu ya baya güldüm |
hayret bişi bunlar ya gülmekten öldümmmm:) |
hep salak tam salak bunlar puhaaaaa |
Türkiye`de Saat: 14:23 . |