![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Nedense ikiniz de bir türlü sormaya fırsat bulamışsınız...:D Aahhh,ahhhh ! hata bende,geç evlendim geeeeççç...:D 29,5 yaşındayken doğurursam olacağı bu...Halbuki 17 yaşımdayken oğlumu dünyaya getirmiş olsaydım şu an 21 yaşında olacaktı.2 yaş da fark sayılmazdı zaten...:) Oğlum küçük ama oğlum kadar sevdiğim tanıdıklarım var.;) |
Alıntı:
cevabın aydınlatıcı oldu, teşekkürler :) bir ablam yok benim, tek kızım.. O yüzden sen benim için çok özelsin, olmayan ablamın yerindesin, gerçekten forumda bir çok kişi çok seviyor seni, bende tabiki :p |
Alıntı:
|
1. Çok güzel bir resim değil mi: Arkadaş canlısı ve olumlu karakteriniz, karşılaştığınız hemen herkeste harika bir ilk izlenim bırakıyor. Tek düşünmeniz gereken insanların sizi ilk başta ciddiye almaması olabilir. karakterimi seveyim bea :D |
3. Özür dilerim, saatiniz kaç: Dünyada yaşayanların yarısı için tamamen ‘normal’siniz ama diğer yarısı sizin biraz garip olduğunuzu düşünüyor! İlk yarattığınız izlenim, kendi dünyasında, kendi kurallarına göre yaşayan biri olduğunuz. Başkalarının ne düşündüğüne ya da ne hissettiğine fazla önem vermiyorsunuz. |
Türkiye`de Saat: 13:27 . |