![]() |
Dünyanın En Pahalı 5 Maddesi... Alman Bild am Sonntag gazetesi, gramı bir servete bedel olan dünyanın en pahalı maddelerini açıkladı... Gazetede yer alan fiyatlara göre işte dünyanın en pahalı 5 maddesi: Örümcek zehri: Karadul örümceğine ait 1 gram zehir, 62 bin 500 euro'ya alıcı buluyor. Zehir, örümcekten sağılarak laboratuvarlara satılıyor ve ilaç üretiminde kullanılıyor. Boğa spermi: Kanada'daki Goldwyn ve Titanic adlı süper boğaların 1 gram ağırlığındaki yoğunlaştırılmış spermi, tam 55 bin euro değerinde. Kuyrukluyıldız tozu: "Stardust" uydusunun uzayda "Wild II" adlı kuyrukluyıldızdan topladığı tozun gramı 28 milyar euro'ya geliyor. ABD'li gezegenbilimci Amir Alexander, tozun Güneş Sistemi'nin ilk zamanlarına ait olduğunu açıkladı. Beyaz trüffe mantarı: Bir İngiliz asilzade, geçen ekim ayında açık artırmaya çıkarılan 1.2 kilogram ağırlığındaki beyaz trüffe mantarına 95 bin euro ödedi. Köpekler yardımıyla bulunan mantarın gramı 80 euro'ya geldi. Yasemin çiçeği esansı: Fransa'nın Grasse kentinde yetiştirilen yasemin çiçeğinin esansı çok değerli. Çünkü yasemin ekili bir tarladan ancak birkaç damla saf yasemin yağı elde edilebiliyor. Bir kilo yasemin esansı piyasada 50 bin euro'ya alıcı buluyor. |
cok ilginç hçbirini daha önce duymamıştım |
Sağol bilmiodum bunları senin sayende öğrendik |
hımm hiç bilgim yoktu eyvallah |
Ulan Şu Kuyruklu Yildiz Tozu İyİymİŞ Ha 1 Grami 28 MİlyAR Avro Adami Karun Gİbİ Zengİn Eder Valla |
bunlara para verene yazık |
bu boga spermini ne icin kullanyiorlarmis aceba |
Alıntı:
http://www.bilkent.edu.tr/~bilheal/a...blackwidow.jpghttp://upload.wikimedia.org/wikipedi...ggsac_silk.jpg |
Alıntı:
|
Allah bizi bu örümcekten korusun :) |
Alıntı:
Paraya Para Demem Ya ozaman...:D:D |
bu haberi bende gazetede okumuştum.ama düşecem bu işin üstüne.bi hayvan damları var burda hep kokudan şikayet etmiştim.ama artık vaktimi boğalarla geçirecem Goldwyn ve Titanic boğası bulurum belki :D |
Nedense okadar pahalı gorunmuyorlar :D |
Alıntı:
ADAMI ZENGİN EDER BE BU ÖRÜMCEK:D İYİCE BAKALIMDA BİYERLERDE GÖRÜRSEK SATAR PARA KAZANIRIZ. |
az olan şey degerlıdır dunyanın kanunu böyle arabıstanda su benzınden pahalı |
beyler gr dan bahsediyoruz.hayli ilginç.kilomuz kaç,kaç para ederiz hiç düşündünüz mü? |
Bunları Bilmiyordum..Simdi Ögrendim. Sagol Paylasım İcin.. |
1-2 kg Kuyruklu yıldız tozum olsaydı Büyük Beşiktaş Ligi adı altında Dünyanın en büyük Takımlarından oluşan bir lig kurardım.Her ligde Beşiktaş B, Beşiktaş C gibi takımlar kurardım.Fenerbahce stadını yıkıp yerine 55 bin kişi kapasiteli bir tuvalet yaptırırdım.Azizeyi bekçi yapar Tungayi ihtiyacı olanlara verirdim..Anlayacağınız bu hayalleri kurmaz ,gerçekleştirirdim. |
saçmalık ya :D hiçbirine o kadr para verilmez... :D |
boga spermını ne yapacaklar bızden alsınlar:) |
Kapitalizmin sonucu işte.Abidik kubidik şeylere böyle para verenler var.Bunlara değil bu parayı 5 milyon verene bile allah akıl fikir versin diliyorum... |
adamlar neye para veriyo yaw....o örümcek de baya iğrençmiş...geçenlerde şu haberlerde çıkmıştı hani haymana da çıkan örümcekler diye,o örümcek bizde de çıkmıştı tutup öldürdüm geçen :D:D...keşke sataydım belki para filan kazanırdık :) |
Türkiye`de Saat: 16:33 . |