![]() |
Flüt Show.. |
Neden kimse bu flüt showu izlemiyor ? :( Kızdırmayın beni,bu konuda çok hassasım:D Bir tek ben beğenmişim demek ki ya,kimsenin ilgisini çekmemiş..:( |
Ya ağlıyacağım şimdi ya...:( Şunu dinlediniz dinlediniz,dinlemediniz gözüme gözükmeyin...:D |
ben çok beğendim...valla..hatır için demiyorum..çok hoşuma gitti.. |
ablam ben şimdi gördüm konuyu.. gerçekten başarılı flüt çalan kişi, bende beğendim.. teşekkür ederim :) |
:D:D yalacılarrr siziiii:D:D |
abla dinlemedim:Dhoparlörüm yok:Dkulaklıkta yok:D affına sığınıyorum:D |
Çok Güzel fakat bizim yurdum insanı daha güzel öttürürür ver bi zurnacının eline bak nasıl konuşturuyo flütü :D |
Alıntı:
|
İrfan Bey,Semracığım sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...:) |
Alıntı:
Tamam Meltem sen muafsın o zaman,hoparlör aldığında ilk iş dinleyeceksin...:D |
Alıntı:
Aaaaa !!! Çok ayıp Murat...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ha denizliye güvenmişin ha beşiktaşa ha bana:D:D |
Alıntı:
|
ne demek ablam, biz teşekkürü bir borç biliriz :) |
ben şahsen dinlemdim halada dinlemiyorum neme lazım dinliyip hosuma gidicek ara dur sonra diger fülüt seslerinii böle iyi :D merak daha iyi :D |
ilginç bir yöntem :D biz dinledik ama böyle bir etki yapmadı, bir eksiklik mi var bizde acaba? :D:D |
yoq ben böle hosuma giden seyleri arastırırım neme lazım ne hosuma gitsin nede arastırıyım :D |
ya hoşuna giden şeyleri araştırmanın ne gibi zararı olabilir insana :D:D neyse sen böyle iyiysen sorun yok :D:D |
zaman sofrandaki en degerli yemektir azaldıkca ac kalma korkusuyla kahrolmamak için :D tenk ( yha senin işin gücün yoq mu alla alla ) :D:D |
iyi.... yok.... |
way be adama bak |
valla bişi yok bunda inannın bana yurdum insanının içine dalın bi görüceksiniz ne demek istediğimi :D |
Alıntı:
hayatın gerçekleri bunlar abla kimseye güvenmiceksin:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
flütle resmen dans ediyor be teşekkürler :) |
Beğendiğine sevindim Onur,ben teşekkür ederim...;) |
Türkiye`de Saat: 09:51 . |