![]() |
BEŞİKTAŞ lı bir genc oyuncu olsanız Beşiktas' lı bir ıoyuncu olsanız bursaspor a 34 ysandakı bi oyuncu çin verilsenz gidermiydinz veya ne hissederdiniz??* ben gitmezdim acıkcasııı yurt dısnda oynamaya sıcak bakardm |
valla bir bayan olarak giderdim gönderenlere kendim gösterirdim hırs yapardım bana zarar yapdığını zannedenler kendime bir kariyer yaratırdım |
ben de giderdim |
profesyonelikte duygusallığa yer olmadığı için bende giderdim kendime yeni sayfa açmak için |
yurt dışından tekif gelse 1 dakika bile durmazdım ama teklif olmazsa mecburen giderdim. |
tabiki gideceksin o kadar genç yaşta beşiktiktaşta formayı kapmak o kadar kolay değil,gideceksn futbolunu tüm türkiyeye kanıtlayıp ,beşiktaşa döndüğünde ilk 11in değişilmezi olacaksın,he bana dersen gidermisin diye? ucunda beşiktaşıma dönmek varsa heryere giderim |
ben olsam bursaya gitmezdim...aydının kararını anlayabiliyorum... |
alinacak kisi takimi sampiyon yapsin da ben kiralik gidiyim sorun degil. Ama baskan arkamdan " Messi mi sandiniz onu ne olucak ? " gibilerinden laflarini duyduktan sonra o kisi varken donmezdim. |
Türkiye`de Saat: 10:59 . |