![]() |
Forum Üye Sayısı Normalmi? daha da iyi olabilirmi ? beyler bizim forum en güncel beşiktaş forumu ama üye sayısı çok az bakıyorum diğer beşiktaş forumlarına forumda hiç birşey yok ama üye sayısı bizim 2 kıatımız üye sayısını artırmak için birşeyler yapalım beşiktaşlıları bu çatı altında toplayalım |
üye sayımız gün geçtikçe artmaktadır kardesim maçlar başladığında görürsün online rekoruna bakıp anlayabilirsin bazı şeyleri |
evet bende yenıyım ama olsun inş yukselcektır |
biz zaten bu sabah o kunudan biraz konuştuk herkes msn adresine Beşiktaş Forum - Beşiktaş taraftarının buluşma noktası - Ana Sayfa yazcak die hesapladık ama zaten gerek yok bjk taraftarı erkesden fazla olduğu belli bişey |
adminler biras düsünsün nasil düzelltiris die |
Size Katilmiyorum Dostlar, Bence Forumun Üye Sayisi Baya iyi baska siteler dahada cok olabilir ama burada öyle büyüyecek, hersey zamanlan. Ben buraya 1 bucuk ay önce üye oldum nezamandir var bu forun bilmiyorum ama yeni bi Forumsa burasi Bence üye sayisi yeterince cok, bence Cogalir.... |
yok yaw ben baska sıtelerede uyeyım bu kadar uye gormedım |
en buyuk bjk forumu www.besiktasforum.net/forum/ gerisi |
Forumda uye sayisi okadar az deıl ... Uye sayısı lig baslayınca artar.. |
Birkere forumumuz daha 5 aylık ve 5 ayda bu kadar üye sayısı bayağı iyi .. İlerleyen zamanlarda daha da artacaktır ayrıca..... |
ben beişktaşlı arkadaşalarımı yönlendiriom zaten siteye. üye olmaları için. |
Arkadaşlar akıl almaz bir yükselişimiz var ben nisan ayında üye oldum online kişi 20 cvivarıydı en çok ama büyüdük bir anda bi baktım 100lü rakamlardayız ve şimdi görüyorsunuz daha büyüceğiz inanın |
En güncel ve son dakika haberler burda gerçekten |
beyler bende yenıyım ama bu forumdan kımsenın haberı yok .... |
diğer bjkli arklarımıza tavsiye edelimmm |
ya bencede BJKLİ net kullanan taraftara bakarsak üye sayımız hiçte fena diil hatta arkadaşlar burdaki 4.500 küsür üyeyi görünce şok oluolar çok diye:) |
Alıntı:
|
Forumumuz Hergecen Gün Cok Büyük Bir Hızla Büyüyor... Suanda Üye Sayımız İyi Ama Yükselisteyiz.. Bence Hersey Güzel Gidiyor.... |
bu forumun üstüne bjk sitesi tanımıorum..... (gerci baskada adam gibi bilmiorum yaa olsun..) :D:D |
bizim forumdan başkasını tanımam |
ne zaman kurulduki forum gördüğüm en eski üye ocak 2006 8 aya göre fena sayıda değiliz bence |
sitemiz 8 aylık ve üye sayımız 5 bine yakın bu sayıyı arttırmak için herkezin yardımlarına ihtiyacımız var şuanda bir program satın alındı ve bu program sayesinde sitemize gelen sayısı dahada artacaktır |
Merhaba, Degerli arkadaşlarım sitemiz 1. ayda yayın hayatına başladı yaklaşık 9 aydır sitemizin gerek alt yapısındaki gelişmeler gerek üye alımlarında ve konu kalitelerinde elimizden geldigince secici oluyoruz. bizim amacimiz yilladir internetde dagilmiş bir araya toparlanamamış beşiktaş taraftarımızı bir araya toplayarak sevgi saygı cervesinde, küfürden şiddetden uzak kaliteli bir tartişma ortamı yakalamaktır. Değerli Arkadaşlar gerek vbulletin sistemi gerek vbseo gibi hatri sayilir rakamlar ödenerek aldigimiz programlarla gelişimizi sürdürdügümüz gibi e-mail yolları ve site reklamları ile sitemizin gelişimini devam ettirecek projeleri faaliyete geçirmekteyiz. 1 sene içinde sitemiz 6 - 7 senelik sitelerden daha çok hite sahip oldu bizim hedefimiz 2007 sonu 30.000 üye ve bunu başaracak alt yapımız var. Burası hepimizin evi olacak sevinclerimizi kederlerimizi hep birlikde sevgi ve saygi cercevesi icinde burada paylaşacagiz. Değerli arkadaşlarım sitemiz aynı zamanda kendi cabamiz ile ayakta durmaya çalişmaktadır. Lütfen sitemizi ziyaret ettiginizde Sponsor baglantilarimizdan 1 2 nolu baglantilara ve konu içerisinde bulunan sponsorr reklamlarına tıklayınız. Unutmayalımki devamlilik icin kazanç şart ticarethane olmadigimizdan tüm masraflar cebimizden gitmekte bize bu konuda yardimci olursaniz hep bizlere hem forumumuza iyilik yapmiş olacak ve sorunsuz bir ömür diyebilecek kadar bu ortamı paylaşacagiz. Saygılarımla. |
cok üyede iyi olmuyor sonra laf cıkıyor içimizdeki fenerliler gibi ezikler işte ne olcak |
ya bi ara kalabalıktan siteye giremedimm |
bence normal üye sayısı,daha da artacaktır |
2 ŞUBAT GELİOO |
2 ŞUBAT YAKLAŞTI BEYLER |
KAÇ KİŞİ WAR YA FORUMDA |
Alıntı:
2 şubatın anlamı nedir? |
üye sayısı bence çok iyi |
bence gayet iyi.. yawaş yawaş we kalıcı büyümek en mantıklısı... |
gayet ii ama tabiki dahada ii olcaktır zamanla.. |
Türkiye`de Saat: 05:20 . |