![]() |
SiZcE Bu FoRuM kAç SeNe dAhA YaŞaR?... Beyler benim kafama bişey takıldı şöyle çoluk çocuk sahibi olana kadar bu forumda dewam edermi dostluğumuz kardeşliğimiz.... hani bana kalırsa özel bir durum olmassa bu forum kafadan 7 sene daha ayakta duarar özel bişey olmazsa dedim çünkü benim vakıt geçirdiğim çoğu forumlar mahkeme kararı ile kapatıldı. buda oyle olmaz inşallah... cevapları bekliyorum.......:rolleyes: |
inş bişi olmaz oylee çok illegal şeyler konusulmuyo bu sitede kapatılmaz yanii çocuklarımızda girecek burdan daha durr sendeeee... |
Takmayin Böyle şeyleri Kafaniza Gül Gibi Geçinip Gidiyoruz şurda Yaw...:D |
bence kıyamete kadar:) |
o girdigin siteleri kapatanlar özgürlükleri, neti, netin serbestligini kisitlayanlar utansin.!!! (müyap-boz) burasi böyle devam ederse ki insallah eder uzun ömürlü olur bence :) |
inşallah.... |
forumlarda özgürce yazmayı engelleyenler utansın... biz bunları düşünmeyelim şimdi bu anın tadını çıkaralım :cool: |
bence böle kötü şeyler düşünmeyelim sitenin üye sayısı 1 yıl içinde kaça gelir gibi şeyler düşünelim |
Ne kapanması Ya.. Buraya Benim Cocugum Torunum Torunumun Cocugu Onun Torunu Takılacak Daha... Bu Forum öLmez Merak Etmeyin :) |
Bu işler bellı olmaz ama simdilik bişi olmaz foruma :) |
20 sene daha ayakta daha site merak etmeyin daha cocuklarım ve torunlarım gircek:D |
biz oldukça bu forumda olacak. biz yoksak bile bayrağı teslim alacak birileri mutlak çıkar. |
inş.daha uzun yıllar BEŞİKTAŞLI kardeşlerle muhabbet ederiz.. |
Merhaba, Değerli arkadaşlar Allahın izni ve sizlerin destegi ile forumumuz beşiktaşımızın hizmetine devam edecektir. Mahkeme karari ile kapatilan bir çok sitede icerik kirliligi yada isim hakki vardir bizim forumumuzunda isim hakki aslinda besiktasmiza aitdir ancak hangi baba evlatina kiyabilirki burasi beşiktaşın akcigeri buradan taraftarin tepkisini buradan taraftarin yorumlarini buradan taraftarin sevincini buradan taraftarin isteklerini yönetime ulaştiracagiz ve sonuçta burasi beşiktaşın yani bizlerin. bizler beşiktaşımızı sevdikçe kimse hic bir güç buradan uzak tutmayı başaramayacaktır. www.besiktasforum.net Grupların degil sadece Beşiktaşı sevenlerin forumu. |
Bu Forumu Kimse Kapatamaz!!! |
adminlere bagli kac sene surecegi |
işa.................. |
Alıntı:
|
bence fenerbahçe türkiye kupasını alana kadar(hiç bir zaman alamayacak yanı sonsuza kadar) |
forumu yaşatanlar üyeleridir |
gideriz ya osnuna kadar inşallah,olmassa heryerde beşiktaş ruhu var biz hissediyok birbirimizi yaws |
inşallah 10 yıl kalırr |
buraya inşallah torunlarımız girip yorumlar yapcak yaww ne kapanması :D sonuna kadar bjkforum ölümüne beşiktaş :D:D |
ben rahat bi 20-25 sene burdayım kapanmadığı sürece |
Daha yeni üye oldum ama allah insallah daha uzun seneler burdayim |
walla ne diim ben bu forumda yeni olmama rağmen bi forumda 3 senedir takılıom bişi olmadı kısmetse burdada bi 3 sene ve nice 3 seneler takılmayı düşünüorum inşallah bişi olmaz nerden cıktı şimdi bu konu yaa... :D:D |
Ya MahŞer GÜnÜne Kadar |
Alıntı:
|
inşallah... |
bizde bu ruhh -bu istek - bu aşk warkenn forumun kaderi bzlere bğlı yani ne kdr sahip çıkarsk |
İnşallar dış engellere takılmazsa sonsuza kadar devam eder |
Türkiye`de Saat: 06:08 . |