![]() |
Digitürk WEB TV Arkadaslar az önce bi tanidiktan digitürk'ün bu yil maclari internetten de gösterdigini ögrendim... Digitürk web tv'nin sayfasina gridim ve fiyatlari ögreneyim dedim ama bisey bulamadim... test görüntüyü izledim süper ve ayrica baska bi özelligi yillik abone olunmasi gerekmiyor tek maci bile ödeyip izleyebiliyorsun.. ilk haftasi ücretsiz benim gibi digitürkü olmayan ve her hafta kahve'de mac izleyen arkadaslara duyurulur :D aranizda fiyatlarla ilgili biligisi olan var mi acaba??? |
dostum ben siteye girdim ama söylediğinle ilgili birşey bulamadım, sitenin neresine giriyoruz... |
http://www.digiturkwebtv.com/TEST sonra webtv test diye yaziyor sol tarafta mesela ordan test görüntüyü görebilirsein... ya da altta siralanmis maclardan bi tanesine tikla :) |
6,49 usd olması lazım kardeş geçen bir spor sitesinde okumuştum ordan duyduğum kadarıyla. ama maç başı diye okumuştum haberin olsun. |
aslinda izlenebilir tabi abartmazlarsa fiyati.. |
Alıntı:
|
paralı mı?paralıysa kaç para? |
arkadslar guzel bırseye benzıyo detaylı bılgıye sahıp olan var mı varsa paylassın |
sadece yurt dısı ıcın gecerlıymıs |
Arkadaşlar Çorumdayım.Tek ihtiyac media player 10.Bunu indirince izliyosunuz.Şu anda ben izliyorum .1 hafta bedava bildiğim kadarıyla. |
Alıntı:
|
Evet izliyorum.İzleyemeyen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirim.
|
bende ızlıyorum sımdı |
abi üyelik fln zitiyo ya ben anlamadım |
http://www.digiturkwebtv.com/TEST/uyelik.html adresine girip e-mailini giriyosun ve bir şifre belirliyosun .Media player 10 varsa izliyosun.1 hafta ücretsiz.
|
üyelik fln diyo tam olarak anlatırmısın fatih rica etsem |
bu hafta maclar beles |
ben maci izledim gercekten kalite güzel... insallah fiyatlari fazla yüksek olmaz... ben aradim sordum fiyatlar 2. hafta da belli olacakmis ama bana ip world tv nin fiyatlarina benzer olacagini söylediler... ip worlde baktim ayligi 30 dolar tek mac ise 10 dolar... oha felan oldum yaniiiiiii :eek::eek::eek: |
LİGTV Saat 00,00 haberlerini bekliyorum.Bakalım ZE nin menajeri gelmiş mi. |
fatih kardes bende ayni senin gibi bekliyorum :D insallah adam gibi bizi sevindirecek bi haber verirler... |
bnde hala sadece yurt dışından izlenebilir yazıor buan nasıl çare bulcaz? |
Alıntı:
|
arkadaslar bende de öyle yaziyor simdi.. demek test yayini oldugu icin calismalar felan yapiliyordur... bugün maci izledim bisey yoktu yarin bakalim olucak mi yine... bi fiyatlari ögrenebilsek iyi olacak ama ....:confused: yani ilk haftasi beles, ondan sonraki haftalar izlemesi ne kadar tutar acaba.. |
güzel bi fikir ama bizim zaten var lig tv.... eski köye yeni adet getirmiyelim |
beyler artık kapatmışlar yaw... ben bu sabah giremedim sadece yurt dısı içindir yazıyo:( başka bir yolu olmalı yaw... |
ya önceden izleniyordu ama şidi bilemem |
ewet dün izleniyosu ulan erken uyandı digitürk:) |
Kesin bizden duydular.Evet sistemi kapatmışlar ama Media Player 10 dan ben yeniden bağlandım kanala.Fakat cinconun dünkü maçını gösteriyor.Acaba tekrar mı veriyorlar yoksa ben mi bağlanamadım.
|
fena değil...........şu an cincon maçını veriyo.......az takılma yapıyo.... |
bende izleye biliyorum simdi, cinconlarin macini verior tekrardan. bunun aylik ucreti neki acaba??? 1 hafta bedava mi bu simdi??? |
arkadaşlar hide ip platinum adlı pragramı indirin açıyo siteyi |
Alıntı:
|
Arkadaslar bende su an Fenerin Macini izliyorum Süper kalite tabi bende Internet 16 bin var onun icin Galiba. Kayseri maicnada baktim. Yarin Besiktas macini Gösteriyormu |
Alıntı:
|
1 hafta beles onun icin maclari veriyorlar ama bunu izlemek icinde mi üye olmamiz lazim yoksa gerekmiyormu ? eger direk izleyen bi arkadas link verebilirse simdiden tesekkür ederiz kendisine :D |
|
Türkiye`de Saat: 09:34 . |