![]() |
miniklerden evlilik yorumları EVLİLİK DİYE BİRŞEY OLMASAYDI NELER OLURDU? -hesabını vermemiz gereken bir sürü bebek olurdu.Murat 8 yaşında BİR EVLİLİĞİ SONSUZA KADAR SÜRDÜRMEK İÇİN NE GEREKİR? -kadın çok şişman olsada ona çok güzelsin demek gerekir.Murat 10 yaşında EVLENMEK İÇİN EN UYGUN YAŞ KAÇ OLMALIDIR? -yaşla ilgisi yok,evlenmek için aptal olmak yeter.Ali 6 yaşında BİR KIZLA BİR ERKEK ÇIKTIĞI ZAMAN NELER YAPAR? -ilk randevuda birbirlerine yalan söylerler.ama bu yalanlar ikinci kez buluşmak isteyecek kadar ilginç olmalı.Metin 10 yaşında -biriyle çıkmak çok eğlenceli.aslında yeterince sabırla dinleyebilirseniz,erkekler bazen güzel konuşuyor.Gamze 8 yaşında İLK RANDEVUDAN MEMNUN KALMAZSAN NE YAPARSIN? -eve gidip ölü taklidi yaparım.ertesi gün bütün gazeteleri arayıp ben öldüm ismimi cenaze ilanlarınıza yazarmısınız derim.Hüseyin 9 yaşında BİRİNİ ÖPMEK HANGİ ŞARTLARDA DOĞRUDUR? -çok parası varsa.Petek 7 yaşında -kanunlar en az 18 yaşında olmalısınız diyor ama kanunları boşver.Cüneyt 7 yaşında -ben öpmem.kadınlar hemen evlenip çocuk yapmak istiyorlar,ben uğraşamam.Levent 8 yaşında |
şunnara bak:Dbüyümüş de küçülmüş bunnar:D |
Alıntı:
|
EVLENMEK İÇİN EN UYGUN YAŞ KAÇ OLMALIDIR? -yaşla ilgisi yok,evlenmek için aptal olmak yeter.Ali 6 yaşında bu çocuk işi kapmış :D:D |
cocuktan al haberi |
EVLENMEK İÇİN EN UYGUN YAŞ KAÇ OLMALIDIR? -yaşla ilgisi yok,evlenmek için aptal olmak yeter.Ali 6 yaşında işte bu kadar. sırf zeka bu çocuk |
sevdım bu cocuklari:D |
:))) cok ii ya :D |
bunlar şimdiden aşmılar.gelecekte naparlar kim bilir. |
COCUktan al hebari baska ne diyeyim.... Paylasim icin tksler |
Türkiye`de Saat: 01:36 . |