![]() |
Bu haritalara garanti bakın http://www.turkiyemforum.com/attachm...1&d=1154557291 http://www.turkiyemforum.com/attachm...2&d=1154557291 Amerikanın Çizdiği söylenen haritalar.... |
Küfür Yasak BEN küfür edildim beni banladirlar. |
Bu Amerikaya Kim Dur Dicek..! Bu Adamlar Ortadoguyu Komple Alacaklar Birileri Bunlara Dur DemeLi.... Cok Masum Gidicek Cok Insan öLücek.. Lanet Olsun Bu Amerikaya..! Offf Dünya Nereye Gidiyor Allahım :( |
Küfür YOK. |
bu cızılen harıtlar dogrudur ama arkadaslar amerıkanın asıl amacı kurtlerı kullanıp daha sonra o toprakları ermenıler wermektır bız basımızda bole sorumsuz bole naptını bılmeyen ınsanlar oldukca bu sonuclara mahkum kalıcas umarım allah bıze bunları duzeltmek ıcın guc we sabır werır... |
Alıntı:
Amin Kardesim.... |
Böle bişiy varsa Amerika çok kolay heralde Türkiye'yi hedef görmeyi :)...bizi de ırak gibi sanıyolar ki biz Iraktan Afaganistan dan bir hayli güçlüyüz ve ülkelerini başlarına geçiririz....bizim bi kere Dinimiz var Yüce İslam dini...onlar ise dini yok,bizim inancımız onlara yeter...biz Osmanlı torunuyuz kimse bizden güçlü değil ki Osmanlı bu topraklara hatta Dünyanın 3 te birine hakimiyet olmuş bi devletti...kim ne derse desin ben osmanlı nın neferiyim böle çıkacak olan bi savaşta da kanımın son damlasına kadar da savaşırım...con conlar hariç eminim herkes böle bi savaş olsa katılır.... |
amerikanin evdeki hesabi carsiya uymaz...hesaplarina türklerin vatanlarini kanlarinin son damlasina kadar savunacagina katmamislar... amarika sasirma sabrimizi tasirma...biz araplara benzemeyiz adamin a....sini s....z valla |
kolay mı be öle bi bok yapamazlar bu vatanı biz kanla aldık!!kimsenin güçü yetmez almaya..! |
Alıntı:
Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır Toprak uğrunda ölen varsa vatandır!!! Biz Türküz arkadaşlar Bizim nasıl bir soydan geldiğimiz belli yeni bitme amerika mi bizi ele geçirecek bizi başkalarıyla karıştırmasınlar !! |
Bu vatanın sınırları masa başında cetvelle değil kanla çizildi , bunu tekrar çizecek kişi poposu yetiyorsa kanla çizer... Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir. Bu ıssız, gölgesiz yolun sonunda, Gördüğün bu tümsek, Anadolu'nda İstiklal uğruna, namus yolunda, Can veren Mehmet'in yattığı yerdir. |
arklar şöyle bir durum var: lozan antlaşmasını herkes bilir, işte o antlaşmada A.B.D.'nin de katılan devletler arasında bulunması gerekiyordu ama o dönemlerde şimdilerde çok kişinin bilmediği birşey oldu ve A.B.D. bu yazılı antlaşmaya iştirak etmedi, yani sözün kısası lozan'da belirlenen şimdiki sınırlarımızı A.B.D. olarak kabul etmemiş oldular ve şu an adamların en büyük hedefi SEVR'i uygulamaya sokmak, zaten 1920'deki bu antlaşmada da en büyük istekleri ingiltere ile beraber doğudaki 6 ilde kürt devleti kurmaktı. işte adamlar bugün bile çizdikleri haritalarda bu isteklerini bariz bir şekilde ortaya koyuyorlar, böylece ortadoğu'ya açılan kapıya sahip olacaklarını düşünüyorlar ve biz hala A.B.D.'nin tesiri altındayız, çok yazık... |
SEHITLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ diorum baska da bisey demiorum |
Bu Vatani Kimse Bölemez! Kanimizin Son Damlasina Kadar Savasiriz Biz!!! |
warya watanımın bir karış toprağına el koysunlar allahıma billahima yakarım onları ulan hiç mi bilmezler bu dewletın nelerın altına üstüne getirebileceği bi gücü olduğunu ve o güç şu an benim vucudumu santim santim dolaşıo eğer bir kuvvet onu dışarı çıkarmaya çalışırsa kendini cehhenem ateşine attığının farkına varacaktır.... şimdi diyorum ki keske öyle birşey olsada şu amerika köpekleri dünyanın kaç bucak olduğunu görseler... |
arkadaşlar suçlu amerika değil bizimkiler.onlar izin vermediği için biz dünyanın en pahalı madeni bor u çıkartamıyoruz.suçlu biziz |
amerika kim zannettin türkiyeyi sen kolaymı almak biz bu topraklarda kan döktük şehit verdik bizim allahımız imanımız var şehitlerimizin ruhu size yeter ******** adi köpekler müslümanları öldürmek neymiş yüce yaradan gösterecek size |
iSTiKLAL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak! O benimdir, o benim milletimindir ancak! Çatma, kurban olayım, çehreni ey nazlı hilal! Kahraman ırkıma bir gül... ne bu şiddet, bu celal? Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helal. Hakkıdır, Hakk'a tapan milletimin istiklal. Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım; Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar. Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var. Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imanı boğar, 'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar? Arkadaş, yurduma alçakları uğratma sakın; Siper et gövdeni, dursun bu hayâsızca akın. Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın, Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. Bastığın yerleri 'toprak!' diyerek geçme, tanı! Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı. Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı. Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı. Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda? Şühedâ fışkıracak toprağı sıksan, şühedâ! Cânı, cânânı, bütün varımı alsın da Hudâ, Etmesin tek vatanımdan beni dünyâda cüdâ. Rûhumun senden ilahî, şudur ancak emeli: Değmesin ma' bedimin göğsüne na-mahrem eli! Bu ezanlar-ki şehâdetleri dinin temeli- Ebedî yurdumun üstünde benim inlemeli. O zaman vecd ile bin secde eder -varsa- taşım. Her cerîhamdan, İlâhi, boşanıp kanlı yaşım, Fışkırır rûh-ı mücerred gibi yerden na'şım; O zaman yükselerek arşa değer belki başım! Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilâl! Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helâl. Ebediyyen sana yok, ırkıma yok izmihlâl; Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet, Hakkıdır, Hakk'a tapan milletimin istiklâl! Mehmet Akif Ersoy |
ne mutlu türküm diyene |
bu o kadar kolay değil,sıkar...... |
Alıntı:
|
abd ortadoğu yu ele geçirene kadar türkiye ye hiç bişey yapamaz biz onların üssü gibiyiz orta doğu elinde olduğu zaman da biz bişey yaptırtmayızz ama bu başımızdakilerle yürümez bu iş ...... |
http://www.sonvakit.com/images/Boykott.gif xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx |
Arkadaşlar vatanımın bir karış topragını werdırtmem kımselere dıosunuz dogrudur asker gıremez turkıyeye kolay kolay ama adamlar asker sokmuolar ztn bunu bıldıklerı ıcın turkıyede yasayan turkce bılmeyen ınsanlar war arkadaslar adamlar ole bı duzen kurdularkı istanbulda yakacıkda bile pkk bayrakları asılabılıo ne ınsanlar bunu bılıo nede polis buna bısey yapabılıo artık cok sıkıldım bu ınsanlardan ben napıcaz bılmıorum ama bı cozumunu bulmak zorundayız |
gelsınler bakalım ne olacak alamazlar o kadar kolay dııl turk topraklarını almaları |
ztn belli elinde-sonunda bizede saldircak ********ler... btünn orta doguyu halledip o haritada en güçlü devlet olduumuzdan en son bize saldircaklar...inş yaniliorumdur.. |
amerıkada bu oyunda bır pıyon unutmayın kı yılanın bası israildır yahudılerın ınancına göre vadedılmıs topraklar bırgun gerı alınacakdır bu toprKLAR ICERISINDE ORTAGODU VE TURKIYENIN DOGUSU BULU8NMAKDADIR |
|
ben guluyorum sadece amerika sadece sozde bu haritalari cizer , bunun aynisini yapmaya kalksa tum amerikayi silerler , hem allah muslumanlarin yaninda dir ve insallah hep olur. |
Yürek Siter Yürek, Katil ABD |
bu harita hiçbir zman öyle olmuycak hiçbirimiz izin vermiyecez.......... |
Alıntı:
|
Arkadaşlar kabul etmeliyiz ki bu pkk amerika ve en önemlisi avrupa destekli!!Malum avrupa birliğine girebilmek için bni taraflarını yırtanlar yarın türkiye de iç savaş -ki pkk ile olucak bu savaş.biz mecburen avrupadan yardım isteyeceğiz.onlarda bu haritayı kabul etmememiz karşılığında bize yardım elini uzatacakmış.Bozüyük'te olan olaylar ardından şemdinli olayları bu iç savaşın başlaması olarak söyleniyordu.Allah sonumuzu hayır ede... |
amerikanın taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 7 ceddini .... |
Bir Ayet i Kerime يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ لاَ تَتَّخِذُواْ الْيَهُودَ وَالنَّصَارَى أَوْلِيَاء بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاء بَعْضٍ وَمَن يَتَوَلَّهُم مِّنكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ إِنَّ اللّهَ لاَ يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ Ey inananlar! Yahudi ve hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostlarıdırlar. Sizden kim onları dost edinirse kuşkusuz o da onlardandır. Şüphesiz Allah zalimler topluluğunu doğruya iletmez. Maide 51. Ayet |
Küfür Yokkkkkkkkkkk |
Alıntı:
cidden var mı böyle bişey ya eğer varsa varya ordakı polisinden tutun yetkilisine allah cezalarını versın hiçmi istıklala marşı okumamamış o insanlar hiç mi yemi,n etmemişler yaw yazık be yazık çok yazık vatanım gidıo irileri en yetkili birileri kılını kıpırdatmıyo allah kahretsin.... |
kolay mı ole turkıeye gırmek dunya karısır walla once amerıkanın hesaplarını kıclarında patlatırız sonra buna rusya ızın wermez daha sonrada cınlıler cunku bılıorlar kı amerıkanın doguya dogru kaymak ıstedıklerını o yuzden amerıkanın tıpası yemez |
arkadaşlar herkesin bildiği birşeyi söleyim anlarsınız herhalde anlatmak istediğimi.israil araplardan aldıkları topraklarla israil devletini kurdu.şuan terör saçıyorlar türkiyenin sonuda böyle olabilir |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 16:04 . |