![]() |
Araba alinirken yapilan diyaloglar -Abi bunda ayir-bag var mı? -var -neresinde? -alla alla -Abi araba çok temiz bayandan? -Abi bayanı görebilirmiyim -hönk -Abi bu arabanın tamponu boyanmış -o baktığın çamurluk yanlız. - -Ya abi bunda klima varmı? -var tabi olmaz mı -o zaman bu araba olmaz? -neden kine? -klima beni çarpıyoo - -Abi bu kaç beygir. -185 beygir. -ohaa beygirr. - -bu arabanın şaftı kaymış -biraz daha durursan seninki de kayacak. -Abi doktordan satılık. -Ya bu doktorlar arabaya aylık check-up mı yapıyoki? -Abi araba garaj arabası. -Eee Bizim garaj yok -Arbada yol bilgisayarı var. -chat te yapabiliyozmu. -Araba abs li -Lan bu abs nasıl bir arızaysa her arabada var yaa. -Arabada abs airback,elektrikli aynalar,ısıtmalı koltuklar,klima,triptonik vites falan filan -Yok yok biz doğru düzgün bi araba bulamıycaz. - -Araba izmir arabası çok temiz -lan bu izmirin kızları gibi arabalarıdamı güzel oluyo acep -Abi arabada hiç sigara içilmemiş. -Desene birazdan bi ilk gerçekleşecek. -kız gibi araba abi -Ben de cillop gibi çocuğum iyi anlaşcaz. |
ha ha guzel saol isvecli:D |
puhahhaha saol çok güzeller.. cidden şu doktordan satılık olayını ben de anlamış değilim :D |
Alıntı:
|
tşkler süperdi :) |
Alıntı:
|
eyv.hepsi birbirinden güzel. |
|
hehe:) çok güselll |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 08:27 . |