![]() |
ewt arkdslar rekor ıcın bugün 21:30 herkesı beklıyoruz |
burdayız. gelyoruz rekoru kırmak için geliyoruz |
evet..büyük gün geldi çattı..bu akşam kırıyoruz rekoru.. |
ins kirariz.. |
arkadaslar rekor nedır pekı bız hangı rekoru kıracaz yanı?? |
ilgiyi arttırmak içix chat box a link yarım saatte bir atılasa güzel olur benim yetkim yok yoksa ben devaamlı atardım bvu bence onemlı bır konu duyarlı olalım BÜYÜK BEŞİKTAŞ İÇİN EL ELE HEP BERABER REKOR DENEMESİNE |
mactan once mi mactan sonra mi rekor olacak :D |
geldı gelıyorrrrrr |
tabiki elimizden geleni yaparız |
arklar şu anda 251 kişi online durumda, onların hepsi de üyeler değil, umarım 1 saat sonra ordu toplanır...:D |
ne bu böyle ya, 238'e düştük şimdi de... neyse 21.30'a daha 7 dakika var... |
233 OLDU... yaw acaba saat 21.30'da forumdan çıkmak üzere mi anlaşmıştık?..:D acaba hiç 0 kişi ile kaldı mı forum?..:D o da güzel bir rekor olurdu aslında...:D |
hadi kartallar nerdesiniz kralım şu rekoru |
kımselerın gelıp gıttıg yok en fazla 254 olduk :((( |
ya beyler yeniden mi üye olsak napsak |
zaten 4000'in üzerinde üye var, şu anda 230 civarında sürünüyoruz, onların yarısı da ziyaretçi, yani bu organizasyondan haberleri yok... |
kardeşlerrr ben geldimm yaa eve yeni girdim eve girer girmez siteye girdim ama bitti mi rekor olayı yaa kaçırdımm mı? |
Alıntı:
|
yaa kardeş noolucak böle nası yapıcaz üye artış olayını du ben bi cevreye yayılım.. :D:D Bütün beşiktaslılara falan ama suda bi gercek eziklerin formunda o kadar cok üye falan yopkk onların hepsi çakma üyee ezikbahce cumhuriyeti gibi.. :D zuhahahahaha biz burda biz bize yeteriz.. :D |
rekor kırılamadı heralde.. neyse bir dahaki sefere kıracaz. |
özür kaçırdım |
http://img211.imageshack.us/img211/1155/rekoral0.jpg Online rekorumuz : 254 Üye ile (Bugün Saat 09:00 PM) gerçekleşmiştir.katılan tum arkdsarıma tesekkurler. |
kirdigimiza sevindim..nice rekorlara:) |
tuh ben yokum cunku ben 9 15 te geldım |
Türkiye`de Saat: 09:50 . |