![]() |
Beşiktaş Bayrakları Umarımm Doğru Yere Açmışımdır Konuyu Arkadaşlar Benim Beşiktaş Bayraklarının Bulunduğu,Satıldığı Yerleri Nerden Bulabilirim Güzel Bişeyler İstiyorum,Evde Bitane Var Nerdeyse 5 Sene Oldu Güzel Bir Bayrak Almanın Vakti Geldi Artık Şampiyonlukta Yaklaşıyo Tura Çıkıcaz Yani :D Yardımcı Olursanız Sevinirim Teşşekkürler :) |
Cevap Vericek Kimse Yok Mu ?? :D |
Ben terzid yaptmıştım.. sizede o şekilde öneririm ama benimki çubuklu yalnız siyah beyazdı amblemli isterseniz bilemiyorum :) |
Bence en güzel ve en kaliteli olanları kartal yuvalarında bulabilirsin. Ama İstanbuldaysan maçlara giderken stada inişin olduğu yerlerde yol boyunca bayrak flama şapka satıcıları da bulabilirsin. |
Evinde camında kullanmak için istiyor ama.. stadın orda yalnız maçlarda kullanılan çubuklu bayraklar var.. En mantıklısı kumaşını alıp diktirmek ben öle yaptırdım büyük cama asında alt kata iniyor:D:D |
Alıntı:
Ama söylediğim gibi en mantıklısı Kartal Yuvalarna gitmek. Sonuçta oradakiler lisanslı ürün hem takımımıza katkıda bulunmuş oluruz. |
|
Kartal yuvasında büyük bayrak varsa ne güzel ben bilmiyordum.. |
Alıntı:
Yaptirma , Sipariş Etme imkanlari oluyor Barbara :) Birde İsmini ögrensem , nickinle hiitap edince komik geliyor :D |
ilginize teşekkür ederim arkadaşlar ben hem cama asmak için hemde maça gittiğimde sallamak için istiyorum profilodoki kartal yuvasına baktığımda orda yoktu yada görmedim bide metro citye gidiyim :) kartal yuvasına gitmek istiyorum aslında dygsm'nin dediği gibi takımımızada katkıda bulunmak istiyorum |
Türkiye`de Saat: 01:07 . |