![]() |
Çeçenli ile sohbet... ÇEÇENLİ İLE SOHBET Sordum Çeçenli'me DEDİM: „Nasılsın?“ DEDİ Kİ: „Cevabım mahşere kalsın!“ DEDİM: „Bekleyemem şimdi söylesen?“ DEDİ: „Sabrederdin bu aşkı bir bilsen!..“ DEDİM: „Kışın, hava soğuk donarsın!“ DEDİ: „Bu aşk sende olsa yanarsın!“ DEDİM: „Yalnız kaldın hiç yokmuş şansın?“ DEDİ: „Gafil Müslümanlar utansın!“ DEDİM: „Bu savaşın nice sürecek?“ DEDİ: „İman küfrü yere serecek!“ DEDİM Ki: „Zaferin işareti ne?“ DEDİ: „Pek yakında herkes görecek!“ DEDİM: „Bu silah ne? DEDİ: „Kardaşım!“ DEDİM: „Ya bu otlar?“ DEDİ Ki: „Aşım!“ DEDİM: „Varisin kim ey kardeşim?“ DEDİ: „Yavrum gelir, onu gözlerim!“ DEDİM: „Mirasın ne?“ DEDİ Ki: „Cihad!“ DEDİM: „Ne kazandın?“ DEDİ Ki: „Miyad!“ DEDİM: „Bu cefadan aldın mı bir tad?“ DEDİ: „Belli etmiyor mu sözlerim?“ DEDİM: „şu Güneş ne?“ DEDİ Kİ: „Kanım!“ DEDİM: „Ya şu yara?“ DEDİ: „Nişanım!“ DEDİM: „Otur dinlen, ne olur canım?“ DEDİ: „Daha yorulmadı dizlerim!“ DEDİM: „Azimlisin?“ DEDİ Kİ: „Bildin!“ DEDİM: „Bıkmadın mı?“ DEDİ: „Yanıldın!“ DEDİM Kİ: „Yavrundan nasıl ayrıldın?“ DEDİ: „O hasreti kalbe gizlerim!“ DEDİM: „Zafer?“ DEDİ: „Hakkın olacak!“ DEDİM: „Tanklar?“ DEDİ: „Yolda kalacak!“ DEDİM: „Yavrun seni nasıl bulacak?“ DEDİ: „Kanım akar, belli izlerim!“ DEDİM: „Evin var mı?“ DEDİ Kİ: „Viran!“ DEDİM: „Rehberin ne?“ DEDİ Kİ: „Kur’an!“ DEDİM: „Peki ona yokmu saldıran?“ DEDİ: „Ezer kafasını düzlerim!“ DEDİM: „Ya ölüm ne?“ DEDİ: „Nişanlım!“ Anladım seni Çeçenlim Alevlendi kalbimdeki közlerim! |
allah yardımcıları olsun şeh şamılın torunları gazanız mubarek olsun |
DEDİM: „Rehberin ne?“ DEDİ Kİ: „Kur’an!“ işte herşey bu kadar. |
ßende ßir Çerkezim... Paylaşım Icin Tesekkürler.. |
ahmet abım cok guzel yazıların ve topıclerın var. senı kutluyorum cok tsk. (bır +rep daha) |
DEDİM: „Yalnız kaldın hiç yokmuş şansın?“ DEDİ: „Gafil Müslümanlar utansın!“ bugünün özeti bu olsa gerek... |
paylaşım için saol |
Alıntı:
|
DEDİM: „Ya ölüm ne?“ DEDİ: „Nişanlım!“ ne kadar gusel bır soz saol paylastıgın ıcın |
paylaşım için saol DEDİM: „Kışın, hava soğuk donarsın!“ DEDİ: „Bu aşk sende olsa yanarsın!“ DEDİM: „Yalnız kaldın hiç yokmuş şansın?“ DEDİ: „Gafil Müslümanlar utansın!“ |
ERMENİ SOYKIRIM TASARISINI (Türk'ler ermenileri katletti diyen) KABUL EDEN ,TEK SÖZDE MÜSLÜMAN ÜLKE OLAN LÜBNAN PARLEMENTOSUNA VE İŞGAL SONRASI İSRAİL ASKERLERİYLE ÇAY İÇERKEN GÖRÜNTÜLENEN LÜBNANLI ASKERİ ÜST YETKİLİYE LANET OLSUN...TÜRK'ÜN TÜRK'TEN BAŞKA DOSTU YOK... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 09:52 . |