![]() |
bu ülke terkedilirmi :)))) SSK gözlüğü yazılır. Tansiyona şekere bakılır. Kurban kesilir... (Gebze'de bir eczanenin camından...) Aksaray'da bir lastikçinin vitrininden : (Vindovslu aletle rot balansı yapıyoruz...) "Kartuş ve kolonya doldurulur." (Eskişehir'de bir dükkanın camından...) Dostum bana bi tane Yüzüklerin Efendisinin çocuk versiyonundan verir misin ? ( Yanımdaki adam korsan VCD'ciden Harry Potter'i isterken ) "Burada adam olana, edebiyle konuşana hizmet verilir..." ( Eminönü'nde bir bakkalın camından...) İzmir'deki enteresan bir kuaförün devasa afisindeki gaz verici cümle : "Bir fon neyi değiştirmez ki !..." Bir kırtasiyenin camından : "Patlayan top geldi !..." Kocaeli Hareke'de Y.Y.B.F. karsısında kendi halinde bir bakkalın camından: "Penguen Yemi bulunur !" Kadıköy çarşıda yanimdan gecen bir adam yanindaki diger adama : "Abi ! Robinson'daki de eşeklik aslında, niye Cuma ile samimi oluyor ki ?!..." Kadiköyde bir duvar :"Reşat, lütfen buraya park yapma !..." "Geçmiş olsun, buraya kadar frensiz geldik !... " İşe gelmek için bindiğim dolmuşun şoförü, son durağa geldiğimizde sırıtarak... Yaslı teyze : Evladım sağda mübarek bir yerde Minibüs şoförü : Az ilerde Camii var, seni orada bırakayım teyze... Adana'da belediye otobüsünde on ve arka kapıda görevli 2 muavin arasında gecen diyalogdan : Muavin1 : Durakta inecek var mı ? ( yolculardan ses çıkmaz ) Muavin2 : Olumsuz !... Eskişehir'de bir belediye otobüsü : Biletçi : Arrrrka tamammm, kapat arkayı ! ( bir teyze arka kapıya sıkışır ) Biletçi : Kari sıkıştı, aççç kapa !... Otobüs Şoförü : Paso lütfen !... ( ben pasoyu almak için cüzdanıma davrandığımda... ) Ayni Şoför : Varsa gösterme !... |
http://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gif bu ülke terkedilirmi :)))) -hayır |
son numara iyi ya varsa gösterme diyo :D |
minübüs şöförü ii demiş. az ilerde cami var orda indiriiim. |
saol emre ! |
Eskişehir'de bir belediye otobüsü : Biletçi : Arrrrka tamammm, kapat arkayı ! ( bir teyze arka kapıya sıkışır ) Biletçi : Kari sıkıştı, aççç kapa !... fıkra gibi valla :) paylaşım için tşkler... |
En İyİsİ Sonuncu |
süperiz biz süper canım vatanım :) |
cok guzel ya guldurdun sabah sabah +rep benden sana :D :D |
Otobüs Şoförü : Paso lütfen !... ( ben pasoyu almak için cüzdanıma davrandığımda... ) Ayni Şoför : Varsa gösterme !... __________________ bune yaw:D :D :D |
emin olum kardeşlerim bunları dünyanın hiç bi ülkesinde göremeyiz... valla ülkemizin kıymetini bilelim...... |
varmı bizim ülkemiz ve insanımız gibisi be.. |
vatan sevgısı imandandır hadısi seriif |
Varmi Bİzİm Ülkemİz Gİbİ Bİr Vatan BÖyle Vatan Terkedİlİrmİ Be |
Alıntı:
|
Hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!:D |
canım ülkem:) |
teşekkürler :D:D:D:D |
zuhahahahha |
Yurdumun insanı işte:) |
Varsa Gösterme :D Çok İyi Yaaaa |
"Geçmiş olsun, buraya kadar frensiz geldik !... " İşe gelmek için bindiğim dolmuşun şoförü, son durağa geldiğimizde sırıtarak... valla coook korkunc |
NE MUTLU TURKUM DİYENE :D:D |
Otobüs Şoförü : Paso lütfen !... ( ben pasoyu almak için cüzdanıma davrandığımda... ) Ayni Şoför : Varsa gösterme !... :D |
EYVALLAH KARDEŞ.EMEĞİNE SAĞLIK |
bi tanede benden :) erzuruma yeni atanmıs geç ve bir o kadarda güzel bir öretmen mınübüse biner ve atandıgı okula gitek üzere yola koyulur okulunun oraya gelince müsait bi yerde indirmisiniz acaba die seslenir minübüs şöförü öretmene dönerek nie yalvarıonki bacı indir de indirek :D(buda yasanmıs bi olay ben biraz oynamalar yaptım o akdar) |
Alıntı:
|
:D güzeldi hepsi |
Türkiye`de Saat: 16:17 . |