![]() |
Ricardinho Forumumuza Yeni Bir Rekor Online Kırdırdı http://img219.imageshack.us/img219/6...horekoruv1.jpg Ricardinho'nun Türkiyeye Geldigi An Forumumuzda Yeni Bir Online Rekoru Kırdık :) |
ordaydım... |
Ve son rekor;) |
server kaldıramadı yoksa 400ü geçerdi bence :) oooooooooooooooooo Beşiktaşıııım oleeeeeyyyy |
evet kaldiramadi cok urasttim girmeye :D |
bende o an girmisim, fakat rekordan haberim yoktu, kapilmisik ricoya:-) |
Ya Ricardinho Yüzünden Rekor Yüzünden Ehliyet Kursumu Kacırdım.. Genel Tekrar Yapıyoz Sınav Var CUmartesi Kacırdım Yaw :S |
BESIKTASIM_1903 olsun ya DAHA COK MACIMIZ VAR RICARDINHO LA |
ühühüühühü ben idmandaydım yae...:S:D:D |
yüz kere denemişimdir en sonunda girdim o anda da rekor kırılmış:D |
işte o ben bende vardım |
rico sagolsun |
rekor için girmeye çalıştım ama sanırım mesajlarımın 100 ü geçmesi gerekiyormuş online ye girebilmem için ama giremesemde yinede rekor denemesi başlamadan ordaydım herşey BEŞİKTAŞIMIZ için |
:cool: :cool: www.besiktasforum.net :cool: :cool: |
Çok uğraştım ama giremedim.Server kaldırmadı. |
şans eseri ben de ordaymışım :D |
yaaa su rekor denemesinde bi türlü forumda denk gelemiyorum. gecenki rekor denemesi yarım saat erken yapılmıs kaçırdık şimdi de dışardayken yakalandık. şu foruma bi destek olamıyoruz ona yanarım :D:D:D |
o kadr uraştım en sonunda girdim 1 dk sonra rekor kırıldı |
yenı bır transfer bombası patlatırız yenı bır rekor daha kırarız :D |
bende ordaydım :) :D |
Rekor kırıldı ama ben çok daha fazlasını bekliyordum açıkcası... |
Alıntı:
|
ben yoktum ama nickim vardi:D |
bende ordaydım:D |
televiziyon başına kitlendim kaçırdım |
Merhaba, 326 dan sonra foruma girişte sorunlar oldu bunun sebebi ise sitemizin hostinginin kartalhaber.com ile ayni yerde olmasından kaynaklandı 31400 tekil giriş ile kartalhaber aşırı derecede ziyaretci cektiginden bundan biz etkilendik 600 civarında online kişi sayısına ulaştigimizi loglardan görebildim girişler reddedilince 300 küsürlerde kaldık. ilerleryen zamanlarda forumumuz sizlerin destegi ile daha ileri gidecektir. Sponsor buldugumuz takdirde sitemizi tek başına kullanacagimiz bir servera taşıyacagız projelerimiz büyük. Lütfen sizlerinde icinizde iş yeri sahibi varsa yada bir şirket yetkilisi sitemize sponsor olabilirsiniz reklam bölümlerinden bir bölümü bu şirkete ayırabilir yada tamamen sitemizden reklamları kaldırarak o şirketin sponsor reklamlarını yada ibaresini koyabiliriz. Saygılarımla. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 05:26 . |