![]() |
yazık bu çoçuklara bugün 10 yaşlarında bir çoçuk tanıdım. yolda yürüyoruz adın ne dedim yanımdaki çoçuğa "murat" dedi. peki murat hangi takımlısın diye bir soru sordum. çoçuktan cevap yok biraz bekledim sorumu bir daha sordum çoçuk gayet ciddi bir şekilde yere bakarak yine sustu. bende fenerlimisin diye tekrar sordum. çoçuk başını salladı evet anlamında. neden soruma cevap vermek yerine sustun dedim. abi "UTANDIM" dedi. o an o murat için çok üzüldüm. anlaşılan kiev maçından alınan sonuç onu derinden etkilemişti. bende onu biraz teselli ettim. ama onun için cidden çok üzüldüm. yazık bu çoçuklara diye içimden geçirdim. sizcede bu çoçuklara yazık değil mi? böyle bir takım tutulurmu? |
yazık beeee üzüldüm çocuğa |
abi haklısın yaa gariplerrr işte Allah onları öle yaratmış gel bjk yi tut dicem aslaa olmaz!!!! çünkü bjk li olunmaz,DOĞULUR!!! |
Alıntı:
walla öle bi acıdım ki yazıyı okuyunca gülmek bile içimden gelmedi.. peki bu yazı gercekten doğru mu? |
bende yalan yoktur. |
hıc bır ezıge uzulmem yası ne olursa olsun |
ee akılsız başın cezasını cekiyolar fenerli olmakla:) |
Onlarin tek sucu fenevli olmak |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Anlatsaydın hatasını belki normale dönebilirdi.Ağacı yaşken eğiteceksin yoksa böle ağlar hep... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yazıııkkk walla yazık billa yazık.:Dayrıcada PARAYLA SAADET OLMAZ!!!:D bu dünya azizeye kalmaz:D |
ben de bugün sokakta febe formalı çocuklar gördüm hep, takımların rezaletinden habersiz gibilerdi :D |
Alıntı:
|
Beter olsun ezik oğlu ezikler....!!!!!!!!! |
insanlar acılarla doğruyu bulur o da doğru yolun bjk olduğunu anlayacaktır |
cocuktur akli ermiyor yanlisi dogruyu bilmiyor. akli olsaydi fb taraftari olmazdi, simdik bu cocuk omru boyu basi one egerek yuruyecek:) |
Besiktasli Olunmaz, Besiktasli Olunur, |
ezik olan herkes o durumu yaşayacak...100. yıllarında biz şampiyon olunca,o zman insan içine nasıl çıkcaklar.... |
eeeee ezik olmayı tercih ettiyse katlanacak |
abi çocuğu elinden tutup inönüye getirseydin,erken teşhis hayat kurtarır:) |
ne yae bizle maçları olduğu zamn hepsinın saddamdan farkı kalmıo... ne üzülcem ii olmuş... |
bu çocuğa yazık yanı daha çocuk yaşta bunalımlara girmeye başlıcak herkes doğru yolu bulmalı bjk olmalı en kötü zmanımzda bile fb yi yenip mutlu oluyruz :D |
ya ne anne babalar var hiç mi çocuklarının mutluluğunu düşünmüyolar |
Alıntı:
|
Tutulmazzzzzzzzzzzzzzzzz |
Türkiye`de Saat: 12:18 . |