![]() |
ezikler niye elendi capello çaresiz kaldı! Soru: Fenerbahçe niye elendi. Cevap: Defansta Sol Campell ve Roberto Carlos yokları oynadı. Orta sahada Totti’den yeterli pas alamayan Crespo ve Oliveira kendini gösteremeyince, Capello çaresiz kaldı. * * * Bir Türk’e yurdışında sormuşlar... Kardeşim baksana, sen uluslararası bir suçtan dolayı aranıyorsun. Bizim Türk cevap vermiş.. Böyle birşeyin olması mümkün değil. Benim uluslararası ile işim olmaz. Çünkü Ben Fenerliyim. * * * Çocuklar inanın. İnanın çocuklar. Valla inanın. Olur belki bişiler... Eğlence UEFA kupasında devam edecek... Ben inanıyorum sizde inanın ÇocuklaV... Efsane yurda döndü... - Yeni hedef uefa şampiyonluğu... Eğlence günü artık çarşamba değil, perşembe. Hürriyet |
capello çaresiz kaldı! Soru: Fenerbahçe niye elendi. Cevap: Defansta Sol Campell ve Roberto Carlos yokları oynadı. Orta sahada Totti’den yeterli pas alamayan Crespo ve Oliveira kendini gösteremeyince, Capello çaresiz kaldı. * * * sabah sabah güldürdün beni. |
Helal Sana Be Yarildim Sabah Sabah...:) |
muhaha capello he muhahah sabah sabah |
jmuhahahah süper kanka sabah sabah Gülüdüm evde :D annanmda ayaga kalkti :( :D |
zuhahahahhahahahh super super paylasimin icin saol |
Yaw Onlari Avrupaya Göndermemek Lazim Habire ülke Puanindan Yiyolar Beyler Ciddiyim Fb Avrupaya Gitmesin Die Bi ülke çapinda Anket Falan Mi Yapsak Hayir Hep Ayni Hikaye önce şampiyonlar Ligi Diyolar Sonra Ya Sifir çekip Ya Uefaya Zorla Kaliyolar Sonra Bi Zaragoza çikiyooooooooo:) :) Ee Avrupada Ne Teşvik Ne şike Var Dimi |
Hakem Cem Papila degildi, ondandir. Fotomac birde harbiden elenisin sebebi olarak hakemi gostermis.:S |
capello çaresiz kaldı! Soru: Fenerbahçe niye elendi. Cevap: Defansta Sol Campell ve Roberto Carlos yokları oynadı. Orta sahada Totti’den yeterli pas alamayan Crespo ve Oliveira kendini gösteremeyince, Capello çaresiz kaldı. Çok iyidi bu yaa.... :D:D:D |
Kiev Yenilgisi Alay Konusu Oldu. Capello çaresiz kaldı! G.Saray ve Beşiktaşlılar, ezeli rakiplerinin 100. yıllarında Şampiyonlar Ligi’ne kalamamasıyla dalga geçti. Soru: Fenerbahçe niye elendi. Cevap: Defansta Sol Campell ve Roberto Carlos yokları oynadı. Orta sahada Totti’den yeterli pas alamayan Crespo ve Oliveira kendini gösteremeyince, Capello çaresiz kaldı. * * * Bir Türk’e yurdışında sormuşlar... Kardeşim baksana, sen uluslararası bir suçtan dolayı aranıyorsun. Bizim Türk cevap vermiş.. Böyle birşeyin olması mümkün değil. Benim uluslararası ile işim olmaz. Çünkü Ben Fenerliyim. * * * Çocuklar inanın. İnanın çocuklar. Valla inanın. Olur belki bişiler... Eğlence UEFA kupasında devam edecek... Ben inanıyorum sizde inanın ÇocuklaV... Efsane yurda döndü... Bize Kiev onlara da Boleslav düşer inşallah.. - Yeni hedef uefa şampiyonluğu... Eğlence günü artık çarşamba değil, perşembe. Hürriyet |
Ellerine sağlık,çok güzel olmuş,güldürdün valla.. |
|
http://www.msnmonkey.co.uk/Emoticons/3DSmilies/4.gif D:D:D: muhaha |
hehehehehehe..harbiden iyiymiş ha..artık gastelere alay konusu oluyo ezikler..:D :D |
yaaa ben bi gazete de okudum henry de gelıdu ama ufak pürüzleri gideremişler aradakı henryde vaz geçmiş fb den henry olsaydı farklı olurdu bence uhahaha :D helal olsun yaw ne dıyım bu fb de olmassaa göbeğim çatladı gülmekten:D nihahahahaha EZİKLER |
ezikler capelle yı getireceklerdi adam gitti real madride. roberto carlos gelecek dediler. capello roberto carlos real de oynamak varken neden fenere gitsin dedi. yani buradan şu sonuç çıkıyor. en büyük eğlence fenerbahçe.. :D |
ezik ve çizik oldukları için |
sizin bu haberler acayip KOMIK be arkadaslar saol kartal_54 |
güzelmiş :D |
ne manita , ne para ne de alemde bir gece. bu senede tek eglence i..e fenevbahcee :D:D:D |
Biraz güçlü bir takım gelse UEFA dan da eleneceklerdi de neyse ki dandik bir takım geldi bir sürpriz bekliyoruz artık RANDERS tan......:D:D:D:D |
ahmet saolasın baba sabah sabah ii güldürdün :D |
Fener Avrupada SÖner :)) |
ehehhehe doğru ya sadece eğlence günümüz değişti artık perşembe :D |
abi süpersin yaa,güzel ülkemizin avrupadaki tek yüzkarası eziklerr:) |
Ronaldinho cezalımıydı??????????:D:D:D:D:D |
öyledir herhalde:D |
hehe cok güzel bu ya koptum ben |
kadere isyan edilmez, kaderleri bu eziklerin:) |
zuhaha cok komik sagol paylasım için |
:D capello çaresiz:D |
elıne saglık gercekten |
bunu hıncal da söledi yayında sms gelmiş,harbi süper |