![]() |
cehennem duvar yazıları :))) 1-)ateş seni çağırıyor 2-)burası cehennem burdan çıkış yok 3-)kaf suresinin otuzuncu ayetinden ( o gün cehenneme "doldun mu?" deriz. o da "daha var mı?" der) yola çıkarsak sanırım " daha var mı ? " dır. 4-)tek rakibim inönü :) 5-)1.dereceden yanıklar ikinci kapı, 2. dereceden yanıklar 3. kapı, yanmayanlar doğru kapıdasınız ilerleyin 6-)al sana aşk ateşi 7-)salonumuz klimalıdır 8-)kibir,en sevdiğim günah! 9-)fansız girilmez 10-)hoşbulmadık... 11-)"bu yazıyı okuyorsan herşey için çok geçtir" nihohuahauaha... 12-)yanık kreminiz yanınızda mı? 13-)sen de yedin di mi o elmadan??.. 14-)hatasız kul olmaz 15-)welcome to the hell mouth. 16-)içerideki sıcaklık derecesi kalıcı yanıklara sebebiyet verebilir! 17-)giriş bedava! (nerde beleş oraya yerleş hesabı) 18-)günahsız girmek tehlikeli ve yasaktır 19-)alüvyon kazanlarına 1 km 20-) pişirmek bizim işimiz 21-)1000 yaş altındakiler için tehlike ve korku unsurları içerir 22-)"damsız girilmez" -ulan burdada mı ? 23-)tadilat nedeniyle kapalıyız (alevli konseptten sıkılan cehennem müdeavimleri için düşünülmüştür) 24-)"bütün kafa adamlar buradayız" "kaloriferli odalar,24saat sıcak su bulunur" 25-)her canlı bir gün ölümü tadacaktır; hatta tattınız bile hehehe. 36-)"yalnızca sıcak içecekler bulunur..." |
gidincede boyle espiriler yaparız orda...gosteriirler bize ... |
tek rakibim inonu en orginali:D |
fansız girilmez:D:D koptum ya |
Gerçekten çok güzel olmuş. :) |
24-)"bütün kafa adamlar buradayız" "kaloriferli odalar,24saat sıcak su bulunur" 24 saat kızgın yağ bulunur nuda benden olsun :D |
4-)tek rakibim inönü muhahaha:D 21-)1000 yaş altındakiler için tehlike ve korku unsurları içerir:D |
tek rakibim inönü ile damsız girilmez çok fenna ya. vala koptum |
eline sağlık hocam süper olmuş:) koparttın bizi |
Guzell...:) paylasım icin saol:D :D |
tek rakibim inönü :)))) kopartın bizi ya |
uhaha inönü orayada rakip olmus way bea neymişz biz :D |
süper olmuş hehehe:) |
saka bi taraftan insallah tum forum olarak cennete gideriz ne diyeyim:) |
Şekil için atkı polar yapmaz ÇARŞI rakip takım atkısını takmaz ÇARŞI Para için falan filan yapmaz ÇARŞI yasa masa kural mural takmaz ÇARŞI Aşkı için ölümlerden kaçmaz ÇARŞI doğru bildiği yollardan sapmaz ÇARŞI Beşiktaştan başkasına tapmaz ÇARŞI padişahım sen çok yaşa yapmaz ÇARŞI Özgürlükçü demooratik ruhtur ÇARŞI iyi okuusunlar ulan BUDUR ÇARŞI ... |
Ellerine Sağlık Sınavlar Öncesi İyi Oldu :) :) :) |
:D:D |
KARA KARTALSIN GOKLERDE UZARSIN 100 YILDIR YASARSIN CEKEMEYENLER KISKANALAR CATLASIN BIR ALLAHIM BIRDE SEN VARSIN |
Cehennem'e gidenlermi yazmiş :D |
hoşbulmadık:D saol onur abi:D:D |
4-)tek rakibim inönü :) bu hepsine bedel :D |
hehehe süper:D:D |
ağlanacak halimize nasıda gülüoz:) |
güzel paylaşım sağolasın |
ahahah iyiymiş harbiden :D benim de aklıma cehennem top 10 listesi gibi bişe geldi :D Tarkan - Şeytan azapta Hakan Peker - ateşini yolla bana Mahzar Alanson - Yandım yandım S.Ortaç - Şeytan diyor ki Babutsa - yanarım yanarım vs vs :D amaç katkı olsun :) |
22-)"damsız girilmez" -ulan burdada mı ? :D:D:D |
Türkiye`de Saat: 00:02 . |